zondag 23 juni 2013

Bakken met Niels bij de Landwinkel


Gisteren was er bij de landwinkel een demonstratie van "Bakken met Niels". Toen dachten wij: Oh daar willen wij graag even bij kijken. Nina wilde ook wel mee, dus om 2 uur wij naar de landwinkel. Jammer dat het eerst nog een beetje regende maar al snel werd het droog.
En omdat het regende stonden Marjan en Nina onder de luifel van de bakkerskar, en Ella en moeders onder moeders paraplu.

Bakker Niels vertelde en liet zien hoe hij rondo's maakt, met allerlei verschillende vullingen.
Aangezien wij vertelde dat we wel vaker zelf bakken,  gingen Marjan en Nina de bakker helpen met de verdere handelingen voor het vullen van de rondo's.


Ze waren superlekker want natuurlijk nadat wij er gezamenlijk een geproefd hadden, zijn er ook een paar mee naar huis gegaan.
We hopen ze snel nog een keer zelf te maken, maar ja de tijd en elke week bakken is ook niet altijd even goed.

Vandaag daar even een Lo mee gemaakt. Eerst wilde het printen van de foto's niet lukken, dus dan maar weer op de oude manier.

Op deze lo hebben we met papier van Stamping Up en Pebbles gewerkt. De stempels die gebruikt zijn zijn ook van SU: French Foliage en Everything Elanor. De kleuren zijn van SU: Real red, riding hood red, crumb cake. Veder nog wat wasi-tape en letters van American Craft.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

ps volgend weekend is er bij de landwinkel en schenkerij "de kersenhut" weer heel veel te zien en te doen.
Het is dan weer kersenfestival. Dus mocht je in de buurt zijn, het is zeker de moeite waard om te gaan kijken. Hopelijk zijn er dan al wel wat meer kersen. Want die zijn door al de rare weerdagen wel later dan normaal.

2 opmerkingen:

De Stempelolifant zei

Superleuk.... Die van mij is nog niet af.... Helaas...... Maar wat in het vat zit, verzuurd niet, he?
Was eker superleuk, en lekker!!

Je@net zei

Leuke lo en wat zullen jullie daar een gezellige dag gehad hebben!