woensdag 31 juli 2013

2 lieve kaarten


Het is even stil geweest niet omdat we op vakantie waren, maar gewoon omdat we te druk waren om iets te plaatsen. En soms heb je gewoon ook geen zin om de computer ervoor aan te zetten. Zelfs geen tijd om bij  anderen te kunnen kijken en reageren.
Nu eerst maar weer iets doen. Want we hebben genoeg te laten zien, een hoop kaarten staan al klaar om binnenkort verzonden te worden.
Wij doen eens per maand de kaarten voor de komende maand klaarzetten, geschreven en al, en als het bijna tijd is gaan ze op de post. En dan weten we ook precies wat we hebben en voor wie we nog iets moeten maken.
Het bovenste kaartje is gestuurd naar een vriendin die even een knuffel nodig had.
Het dessin papier is van Basic Grey en het cardstock is van Stamping up Naturel white. Super cardstock vinden wij.  Verder hebben we gebruik gemaakt van verschillende nestabillities, stempel en stans van de vlinder zijn van SU Papillon potpouri en ook de inkt is van SU>  Het mooie lint is van Maya road.
De tekststempel is van PTI.


Het tweede kaartje was voor een jarige. Hierbij hebben we gebruik gemaakt dessinpapier van Jilly Bean Soup en cardstock is van SU, crumb cake.  De vorm van het kaartje is gemaakt mbv een stans van Cheery Lynn. De stempels die we gebruikt hebben van SU  bloomin marvelous en the best of 25 years.

We hopen dat we weer regelmatig iets kunnen plaatsen, en ook weer eens bij andere blogvrienden te kunnen gaan kijken.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

De Stempelolifant zei

mooie kaarten weer!!!

M@rjan zei

Het is ook geen moeten, dat bloggen, dan is de lol er snel vanaf! Twee mooie kaartjes, dames!!

Je@net zei

Wat een schattige kaartjes, allebei erg leuk geworden!