dinsdag 6 augustus 2013

verjaardagskaart


Afgelopen weekend is dit kaartje bij de jarige job terecht gekomen en nu willen we dit kaartje ook met jullie delen. Het kaartje is gemaakt met bijna alleen Stamping UP producten. Tegenwoordig wel erg favoriet bij ons. Maar van het weekend op internet zitten neuzen naar al het moois wat op de CHA tentoongesteld is en ook daar zitten erg mooie spullen tussen. Nu nog wachten tot een paar van ons favorieten naar Nederland komen.
Ondertussen zijn we lekker druk en we hebben alweer iets van ons "to do" lijstje kunnen afstrepen.
We hebben 40 uitnodigingen gemaakt maar die kunnen we nog niet laten zien.

Bij de bovenste kaart is gebruik gemaakt van dessinpapier van Jilly Bean Soup, SU. Cardstock is crumb cake ( wel een favoriet van ons ) De bloemen stempel is van Su Poppy sead en ingekleurd met pool party en soft suede.

Gelukkig is het vandaag een stuk koeler, want die warmte vinden we toch maar niks. Nu kan je tenminste iets doen. Heb vandaag de tuin weer eens doorgewerkt en dan ziet het er altijd weer netter uit. En ook de katten vinden het heerlijk, nu spelen ze weer heerlijk door achter de vlinders aan te jagen. Liever vlinders dan vogels en muizen. Vind het wel zonde want er zijn veel te weinig vlinders, maar het is ook de natuur van de katten.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

4 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Een erg mooi kaartje.
Groetjes Miranda

M@rjan zei

Heel erg mooi met de poppies, een klein schilderijtje!

Je@net zei

Wat een prachtig kaartje!

ZieZo Knutsels zei

Hier zou de jarige job vast heel blij mee zijn geweest want het is werkelijk prachtig!

neem je ook een kijkje bij ons? wij geven een hele leuke candy weg!
Liefs, het ZieZo Design Team