zondag 2 juni 2013

kookworkshop / filefolder project fairytale 2012


 Even terug hebben we met de papergirlz een kookworkshop gevolgd. Super gezellig was het, en we hebben  lekker gegeten.
En aangezien wij al de filefolder-album van het fairytale 2012 klaar hadden liggen hebben we dit gebruikt voor deze foto's. Het voorbeeld album is gemaakt door Trisha Green Ladouceur.


De kookworkshop hebben we gevolgd in Langbroek en werd gegeven door Bea v Leeuwen ( de eigenaresse )  Die avond hebben wij 7 lente/zomerse gerechten gemaakt en dit werd bij elkaar een heerlijk maaltijd.


We werden in groepjes in gedeeld en met zijn 2 of 3 maakte je een gedeelte van de maaltijd.
Er waren ook heerlijke bruchettes die we tijdens het koken al op gegeten hebben.


In de filefolder zitten allerlei leuke ruimtes, vakjes waar je iets kwijt kunt. De recepten hebben we ook in deze album verwerkt.
De kleuren van het papier zijn ook zo heerlijk zomers. Dit pakket was erg complete workshop, met veel leuke embellies. Het papier was van Pink Paislee.


Het lekkerste gedeelte van deze maaltijd voor ons was toch zeker het toetje. Een heerlijk Italiaans toetje met amaretto koekjes, mascarpone, slagroom en mango. De glaasjes waren erg vol geschept door Jolan en Ella, maar dat vonden wij geen probleem. Door iedereen zijn ze ook helemaal op gegeten.


Lea is hier de kaassoep aan het proeven.  En Loes en Marjan maken de bordjes voor het voorgerecht op.


Wij vonden het een superleuke avond en volgende week gaan we een dagje vlaaienbakken in de buurt van Groningen, dus ook daar zal best wel weer een leuke album van komen.

Nu lekker genieten van het mooie weer, heerlijk zonnetje.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

De Stempelolifant zei

Ziet er superleuk uit!!!

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat is dat een mooi album geworden.
Groetjes Miranda

M@rjan zei

Leuk zo'n kookworkshop, hebben wij als school team ook al een paar keer gedaan. Jullie hebben genoten zo te zien en dan ook nog zo'n mooi albumpje gemaakt als herinnering!

Je@net zei

Wauw, ziet er gaaf uit!