zondag 10 februari 2013

hoera we zijn jarig.


Hoera wij zijn vandaag jarig, en niet alleen wij tweeën maar ook onze moeder. En zij heeft een mooie leeftijd bereikt van 75 jaar. Deze kaart hebben we voor haar gemaakt. Het papier is van October afternoon, Farmgirl. Het papier is wel onze favoriete kleuren bruin, blauw.


De stempel is van Papertray ink. en de inkten van Stampin-up. Wij zijn helemaal weg van die inkten, je kan er erg mooi mee stempelen. De stempel bestaat uit 3 verschillende lagen om tot de compositie te komen.  We hebben gebruik gemaakt een stempel-magic van stamin-up om de stempel mooi op elkaar te krijgen.

                                     

Gisteravond hebben we een gezellige avond gehad en onze moeder blaast hier haar kaarsjes uit op de taart die we zelf gemaakt hebben.


Dit is tot nu toe alle kaarten die we ontvangen hebben van vrienden en familie.


Nadat de visite weg was hebben we het huis weer aan kant gemaakt,en |rakker zat zo mooi op de stoel naar Henk te kijken die van de trap af kwam lopen. Ja dat is een portret die rakker.
Vandaag was het weer zover, bloemen in een vaas is niet geschikt voor ons. |Rakker had de vaas in 15 minuten kapot gegooid en de bloemen eruit. Hij wil overal uit water drinken, en dan sneuvelt er  wel eens een vaas. Nu staan ze in een plastic mengkom, die kan hij tenminste niet kapot gooien.
Wie weet een tip om hem dit af te leren?

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Gefeliciteerd met jullie verjaardag en die van jullie moeder.
Wat een mooie kaart.
Groetjes Miranda

Heidie zei

gefeliciteerd met jullie verjaardag en dat van jullie moeder. Onze kat deed dat eerder ook altijd de bloemen kapot gooien. Gelukkig doet ze het nu niet meer. moet zeggen dat ik ook bijna geen bloemen meer in huis haal.

liefs Heidie

Je@net zei

Gefeliciteerd met jullie verjaardagen! Wat een pracht van een kaart, super mooi met die stempel!

M@rjan zei

Mooie kaart met die opvallende bloementoef in het midden. Moeder had het fijn zo te zien, leuk! Van harte voor alle jarige jetten!

Carla Danker zei

Hoi dames,
Hartelijk gefeliciteerd!
Wat een feest zeg met z'n 3-en. Leuk hoor!
En ik kan je niet helpen met adviezen voor de kat. Ik hebe en kat en die sleept z'n drinkbak heel de keuken door en daar kom ik dan weer achter als ik met mijn sokken in de plas water staat... grrr. Wel zit hij in een glas water wat op tafel blijft staan als ik weg ga, maar van mijn bosjes bloemen blijft 'ie gelukkig af.

Groetjes Carla