woensdag 13 februari 2013

dagje freubelen


Onlangs hebben we met een paar meiden gezellig zitten freubelen. Iedereen moest van tevoren een kaartje of iets dergelijks voorbereiden.
Hier laten we zien wat er die dag gemaakt is.
Kaartje 1 en 2  zijn door ons gemaakt. Het eerste kaartje is een techniek die we op internet gezien hadden en de vijfde poging was geslaagd.


 Het tweede kaartje is gezien op pinterest. Hij is wel een beetje dwars, kreeg hem niet beter op ons scherm. Terwijl de originele foto wel goed is blijft deze maar draaien op het scherm. ( dus even schuin kijken ) Ella heeft de hartjes gehaakt, erg leuk als je ook interesse in het haken van de hartjes hebt kijk dan op de site van Paper & Pictures, de 14 dagen van Valentine  Er staan nog meer leuke idee├źn op.


Kaartje 3 en 4 zijn door de andere dames voorbereid. heerlijk om op zo'n dag niet te hoeven nadenken en gewoon een kaartje maken die door iemand anders bedacht is. Ook leuk is om te zien hoe anderen een kaartje voorbereid hebben.


Foto 4 is ook weer zo'n dwarse foto. ( LOL ). Het was een geslaagde dag we hebben het reuze naar onze zin gehad en dit moeten we zeker nog eens een keer doen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


4 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt.

liefs Heidie

jolan zei

Wat een geweldige kaartjes weer. Xxx

debby4000 zei

Absolutely gorgeous cards.
luv
Debby

Je@net zei

Wat een leuke projectjes, ziet er allemaal even leuk uit!