zondag 17 februari 2013

Challenge Oma Dee.


 Wij hebben gisteren weer een bezoekje gebracht aan paper and pictures en hebben daar zulke leuke dingen gekocht oa papier van carta bella en bazzillbasics kraft dessin.
Daar wilde we natuurlijk mee werken en dachten weer eens mee te doen met een challenge. Dit keer hebben we mee gedaan met Oma Dee challenge. Het is een sketch.


  De eerste is gemaakt door Marjan met papier van Carta Bella peacock's paradise. Wij vinden het erg mooi papier en een mooie stevige kwaliteit, met bijpassend cardstock. De randjes hebben we geinkt met Frayed burlap distress ink.


De stempel die gebruikt is van Stampin-up Fields, en de ondergrond stempel is van Hero-arts Friends. De inkten zijn ook van Stampin-up. Wij vinden het prachtig inkt en mooie kleuren. De stempel van de bloem is opgebouwd uit 2 lagen en we hebben gebruikt gemaakt van een stampin-magic.


Dit is de creatie van Ella, zij heeft gebruikt Bazzill basics dessinpapier Kraft. Ook een mooie zware kwaliteit papier. Het is ook nog verkrijgbaar in andere kleuren oa rood en blauw.


De frame is gestanst van aquarel papier wat eerst bewerkt is met distress stain antique linnen, daarna door de embossingfolder gedaan, en dan met frayed burlap distress ink bewerkt.  De vlindersstempels zijn van Stampin-up en daarna uitgeponst. De stempel in gestempeld met donker bruin inkt en daarna met clear embossingpoeder gedaan.
De frame is van Paper Smooches. Die hebben leuke stans en stempelcombinaties welke verkrijgbaar is bij P&P. Heb je interesse ga dan snel naar de winkel en ga ze bekijken. Ze zijn prachtig.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


6 opmerkingen:

De Stempelolifant zei

Zien er super uit!! En inderdaad allebei mooi papier.....had ze vorige week ook allebei meegenomen.

Miranda Staring zei

Mooie kaartjes! Leuk dat jullie meedoen met de uitdaging.

Groetjes,
Miranda

Rebelleke zei

wat een leuke kaarten!!!

Het is inderdaad super mooie inkt van stampinup!

M@rjan zei

Prachtige kaarten, dames! En ja, de SU inkt is erg goed, vind ik ook.

Renata zei

Leuke kaart meiden! Liefs, Renata.

Inge zei

Mooie kaarten dames, en wat leuk dat jullie ook meedoen met de schets uitdaging:D