woensdag 16 mei 2012

Jaarboek 2011


Vandaag laten we jullie een deel van ons jaarboek van 2011 zien. Het is de maand october. Nog 2 maanden moeten we maken en dan is het boek ook echt af. Hopelijk lukt het ons morgen om het boek af te maken. Want 2012 is toch alweer een heel eind op weg.

October 2011 waren wij aanwezig op het Fairy-tale event van Paper & Pictures. Het is een super leuke event waar je uit vele workshops kan kiezen en zo je eigen weekend kan samenstellen.
Het leukste is om als Queen  ( vrijdag t/m zondag) te komen, maar je kan ook kiezen voor 1 of 2 dagen. Geheel naar eigen keuze en kunnen.


Elk jaar zijn er ook buitenlandse gasten die een workshop geven. Afgelopen jaar waren dat Jody en Madison van Echo Park, Samantha van Authentique, Trisha van Prima Marketing en Aimee, Charee en moeder Diana van Graphic-45. Allemaal superlieve mensen. Op een van de pagina's hebben wij foto's geplakt van al deze gasten. Verder zijn er natuurlijk ook teachers van P&P zelf die een leuke workshop geven.
Marjan heeft dat weekend een workshop gevolgd van Prima Marketing en Ella van Graphic45. Beide workshops waren super. we hebben erg leuke mini-albums gemaakt.


Het is ontzettend leuk om aanwezig te zijn, maar wel erg vermoeiend. Want omdat wij ook papergirlz zijn van P&P help je natuurlijk ook een handje mee in de winkel en tijdens het event om alles tot een goed geheel te laten verlopen. En als iedereen klaar is met zijn workshops zijn er achter de schermen altijd wel nog wat te doen.  Maar het is heerlijk om zo samen met elkaar dit tot een leuk event te laten verlopen. Na afloop hebben we nog gezellig met elkaar gegeten en daar heeft de eigenaar van het restaurant een foto gemaakt van ons allen. Alleen ontbreekt Lea op de foto. Jammer maar zij kon helaas niet mee eten.


Mochten jullie zin hebben na het zien en lezen van dit verhaal en je zou ook graag aanwezig willen zijn kijk dan op de site van P&P voor informatie over het Fairy-tale event van 2012.

Geniet allemaal van hemelvaartsdag en hopelijk schijnt de zon heerlijk want wij willen nog even wat in onze voortuin doen. Want er zijn toch aardig wat planten kapot gegaan deze winter. En hopelijk kunnen we dat morgen wat aanvullen. De planten zijn al gekocht nu alleen nog poten.
En daarna zullen we zeker wat gaan freubelen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

jolande zei

Dit blijven altijd zulke leuke projekten!!! goed dat jullie het vol kunnen houden...mij lukt het niet hahaha!!!
Prachtig hoor!!

loes de groot zei

tis een blijft een super project ..........

helemaal weer leuk! : )))
veel plezier vandaag.....

M@rjan zei

Als dit af is hebben jullie een geweldige herinnering, ook aan het maken ervan. Een prachtig project!
En dat het vermoeiend is die dagen kan ik me voorstellen!

Groetjes, Marjan

Je@net zei

Wat een gaaf project, meiden. Wordt hartstikke leuk!

Corine van der Zee zei

Ziet er weer goed uit! Zo'n weekend lijkt mij wel wat, had het al gelezen in Cards and More, dus wie weet.......

Liefs Corine