zondag 6 mei 2012

Autenthique sketch Mei


Vorige maand hadden we meegedaan aan de sketch van april bij Authentique. En tot onze grote verbazing hebben we nog gewonnen ook. Loes stuurde ons een berichtje dat het op het blog van Authentique staat. Wij zijn er super blij mee.
En wij snel bij Authentique op het blog kijken, en daar staat dan ook de sketch voor de maand mei. We waren daar gelijk weg van dus bij deze doen we weer mee. Hopelijk gaan meerdere mensen meespelen want het is een superleuke sketch.
Het papier wat wij gebruikt hebben is van de serie Uncommon. De eerste lijn die wij van deze firma in huis hebben. En toen moesten we bedenken welke foto's gaan we erbij gebruiken.
Dat was wel moeilijk omdat het papier in het rose is. Dus dan de foto's maar in zwart/wit. Onze eerste keus van foto's werkte niet omdat Marjan iets in het wit aan had en dat viel toen weg toen we de foto in zwart/wit zette.
Daarna hebben we gekozen voor de foto's die Ella vorig jaar met haar werk heeft laten maken bij een glamourfotograaf. Superleuk om te doen en wij willen zeker nog een keer want Marjan wil ook graag een serie van haarzelf.


Hier een close-up van Ella schaterend om een grap die de omstanders uithaalde, en die foto vinden we toch superleuk geworden.
Verder hebben we bij deze sketch gebruik gemaakt van grijs kant en lint, en een paar die-cuts van dezelfde lijn als het papier.

We hebben ook nog een kaart gemaakt maar het licht is nu in huis toch minder om de kaart mooi te fotograferen. Dus die houden jullie nog tegoed.

Bedankt voor het kijken op ons blog,

6 opmerkingen:

loes de groot zei

ziet er weer super uit! : )))
thanks voor t mee doen bij authentique

debby4000 zei

Beautiful layout.
luv
Debby

M@rjan zei

Wat een mooie LO!! Goed idee om de foto's in zwart wit te doen, past er perfect bij.
Leuk zeg, dat jullie wonnen!
En ook dat ik afgelopen zaterdag Marjan even kon begroten bij P&P.

Groetjes, Marjan

jolande zei

Gaaf hoor!!! en het is een praachtige LO geworden!!

jolan zei

geweldig meiden... gefeliciteerd.
leuk xxx

Heidie zei

gefeliciteerd. en verdiend gewonnen. wat een mooie lo.

liefs Heidie