woensdag 7 maart 2012

Winterskaartje


Ondanks dat het al aardig voorjaar wordt hebben wij nog een leuk winterskaartje om jullie te laten zien. Het papier is van Little Yellow Bicycle. Maar vandaag zou je niet zeggen dat het voorjaar wordt, het waait en regent en de temperatuur is zeker niet voor het voorjaar.

Dit kaartje is begin deze week verstuurd naar iemand die jarig is geweest.  Maar omdat wij te druk waren met ons huisje hebben we het nog niet aan jullie getoond.
Nu is ons huisje klaar op 1 ding na. De vouwgordijnen moeten nog komen. Zodra dat er is zullen we jullie laten zien hoe het geworden is. Onze hele benedenverdieping is geschilderd, er ligt een nieuwe vloer in. Wij vinden het echt mooi geworden en zijn er erg blij mee. Vandaag hebben we nieuwe potten en planten gekocht. Heerlijk om het weer een beetje te veranderen.

Nu gaan we nog twee leuke kussenhoezen breien, hopelijk wordt het wat we voor ogen hebben. Het is al een tijdje geleden dat we gebreid hebben, uitgezonderd van een sjaal. Het was wel moeilijk om een leuke kleur te kiezen, en vooral een kleur die wel een beetje draaddikte heeft. Wij hadden een supermooie kleur uitgezocht maar die was te dun van struktuur. De wol moest op pen 2-2,5 gebreid worden en dat vonden we een beetje te "fijn" voor een kussen.  Dus toch maar voor een andere kleur gegaan.

We gaan van het weekend weer heerlijk een dagje freubelen, want dat hebben we nu al 2 weekenden niet gedaan en dat was echt afkicken. Nu hebben we ook geen tijd gehad om iets te kunnen doen, dus dat scheelt wel.  We gaan zaterdag eerst wat leuk nieuw papier halen.
Want bij Paper & Pictures is veel nieuws binnen gekomen, vooral Prima Marketing een favoriet merk van ons is binnen.  Als je niet kan wachten om er te gaan kijken, neem een kijkje in de webwinkel. Daar gaan we zeker van het weekend mee aan de slag.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

2 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Leuk kaartje, geweldig papier en inderdaad het weer laat zeker te wensen over dus kan een winters kaartje nog best! Ben reuze benieuwd naar jullie breikunsten en wacht in spanning de foto's af hihihihi.

Groetjes Corine

jolande zei

Wat een prachtige kaart hebben jullie er van gemaakt!! heel veel plezier op je freubelweekend!!