zondag 18 maart 2012

challenge mojo


We hebben vandaag een klein beetje gefreubeld en mee gedaan aan een challenge van Mojo.Dit is de uitwerking die Marjan gemaakt heeft. Die Ella heeft gemaakt houden jullie nog even tegoed.  Het papier wat gebruikt is van Glitz, Pretty in Pink. Het zijn lieve kleurtjes in bruin en rose. Tekst stempel is van Stampervie, Tina Wenke, de stempel van de bloem weten we niet van wie het is.  De label-die is van Papertray Ink. De bloem is ingekleurd met Distress inkt, met hier en daar wat stickels.


Het weer wordt lente, en dan hebben wij altijd de neiging om iets te doen met die vrolijke kleurtjes. Op de eettafel waren we nog op zoek naar iets om erop te zetten. Nu hebben we een mooi klein dienblad gevonden met daarop wat fleurige nepbloemen in een klein vaasje en wat items voor de pasen. De 2 stenen eieren hebben we bekleed met kant en lint.


Ook de buitenkant van het huis is al wat versiert met voorjaarbloemen. De hangmand bij de voordeur daarin hebben we witte narcissen en roze dubbele primula's gepoot afgewerkt met tilantia.


De potten naast de voordeur hebben we vol geplant met primula's, roze hyacinten en wat witte takken. afgedekt met tilantia. Zo de voorjaar kan bij ons komen.

Verders hebben we niet veel gedaan afgelopen week. Marjan was al een paar dagen niet lekker, had koorts en Ella kreeg het dit weekend. Dus even een pas op de plaats, lekker uitgeslapen, een beetje gefreubeld en tv gekeken. Dus heerlijk niets doen. Af en toe is dat best lekker, vooral na 3 weken hard werken om je huis een make-over te geven.

bedankt voor het kijken  op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

jolande zei

Klein beetje freubelen maar met een geweldig mooi resultaat!!!

M@rjan zei

Mooie kaart!! Ook de home decoraties mogen er zijn, prachtig!

Groetjes, Marjan

Corine van der Zee zei

Lief kaartje, leuke kleuren. Jullie hebben duidelijk de lente al in het hoofd en zeker in en om het huis! Geweldig!!!

Groetjes Corine