woensdag 14 maart 2012

Tag al-laTim Holtz


Afgelopen weekend hebben we eens geprobeerd om tags te maken zoals Tim Holtz ze ook maakt.
Dit is de eerste die we gemaakt hebben. Jammer genoeg zijn de kleuren van het distress inkt vervaagd nadat we de tag met glimmermist bewerkt hebben. Was de glimmermist dus toch niet zo transparant als we gedacht hadden.
Aangezien de tag aan de achterkant vies geworden was hebben we hem op een kaart geplakt. De vorm van kaart hebben we gemaakt met de nieuwe dies van Cheery Lynn.
Verder hebben we gebruik gemaakt van verschillende stempels en TCW template Mini Gears. Alleen is dat op de foto niet duidelijk meer te zien.  Dit merk heeft superleuke mallen die je voor verschillende doelen kan gebruiken.

Bijna is het zo ver. Dit weekend komt het eerste vernieuwde magazine Cards & much More van Paper & Pictures uit. We zijn reuze benieuwd hoe het gaat worden. Paper & Pictures heeft ook deze zaterdag en zondag een leuke make-a-take voor 7,95. Kijk op de site voor aanmelding.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

5 opmerkingen:

Heidie zei

wat een leuke tag.

liefs Heidie

Jolara zei

wauw prachtig ! Liefs joyce

M@rjan zei

Ondanks de Glimmermist toch heel mooi geworden en zeker als kaart heel gaaf!

Groetjes, Marjan

Corine van der Zee zei

Mooie tag, houd wel van die kleuren en vind hem ondanks de glimmermist erg goed gelukt! Kijk ook uit naar het magazine, nog een paar nachtjes slapen en dan lig hij hopelijk op de deurmat.

Groetjes Corine

jolande zei

Ik vind hem prachtig...denk juist door de glimmermist.
Fijn weekend Jolande