woensdag 1 februari 2012

Tim Holtz technieken workshop


Onlangs is Marjan op een technieken workshop van Tim Holtz geweest bij P&P. Het was een leuke en gezellige workshop. Zoals beloofd zouden wij nog laten zien wat zij die dag gemaakt heeft. Aangezien alle workshops nu hebben plaats gevonden.
Helaas heeft het wat langer geduurd dan gepland voordat wij het jullie laten zien, maar wij zijn ondertussen wel druk geweest met allerlei dingen. Maar die kunnen wij jullie helaas nog niet laten zien. In de loop van deze maand komt het hier wel langs want als diegene de kaart gekregen hebben zullen we ze met jullie delen.


Die workshopdag hebben ze een leuke mini-album gemaakt waar verschillende technieken in verwerkt zijn. Dus aan het eind van de dag heb je nog wat leuks in je handen.
Tim Holtz heeft zulke leuke producten waar je heerlijk mee kunt kliederen.


En nu komt er weer iets heel leuks van Tim Holtz uit kijk maar naar het filmpje. Wij willen ze graag hebben een mooie aanvulling op je distress ink. We kunnen niet wachten tot ze er zijn.

Heb je zin een nog meer leuke technieken van Tim Holtz kijk op de site van P&P want er is er nog een in de planning. Die dag ga je werken met glimmermist. Dat is een leuk product waar je veel mee kan.
Dus schrijf je snel in want vol is vol.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

5 opmerkingen:

Jolara zei

dat zier er erg gaaf uit ! liefs joyce

M@rjan zei

Gaaf resultaat van een zo te zien leerzame workshop!

Groetjes, Marjan

Heidie zei

ziet er erg mooi uit.

liefs Heidie

Corine van der Zee zei

Gaaf hoor en leuke technieken zo te zien! Heb filmpje gezien van Tim met de distress markers, echt super hoor!

Liefs Corine

Miranda de Groot zei

Wat is ie gaaf.
Groetjes Miranda