woensdag 15 februari 2012

Prima Marketing Printery


Wij hebben onlangs dit kaartje gemaakt, het blijft leuk papier dat van Prima Marketing, Printery. Het is nu bijna op. Jammer want we hebben nog leuke embellies over van deze lijn. Maar die zijn natuurlijk ook met andere lijnen te combineren. De randpons is van PTI, en jammer dat het alleen in Amerika te koop is want ze hebben zulke leuke dies.

We hebben veel leuke kaarten gemaakt, maar die moeten jullie nog even te goed houden want nog niet iedereen heeft de kaart al gekregen. Wij zijn dames die graag in het voren werken. Vooral omdat we weten dat we straks 2 weekenden niet kunnen freubelen. Ja dat zal echt afkikken worden. Maar ja  we gaan onze woonkamer schilderen en een nieuwe vloer leggen, en dan moeten  alle spulletjes er toch echt uit. Dus ook onze scrapspullen. Maar we krijgen er vast iets moois voor terug.

De eerste spulletjes van de beurs zullen met 1-2 weken wel weer in de winkels komen. We kunnen niet wachten op al het moois.  Nu hebben wij het voorrecht dat we vaak al eerder met dat moois kunnen werken voor het magazine van Paper & Pictures. Ook dit keer hebben wij al met twee mooie lijnen mogen werken. Als het goed is zullen jullie het in het nieuwe magazine Cards & Much More zien wat half maart gaat uitkomen en we hopen dat we jullie het een leuk magazine gaan vinden. Voor ons is het ook nog spannend hoe het er allemaal uit gaat zien.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

Corine van der Zee zei

Leuk kaartje en super papier! Wens jullie succes met schilderen en vloer leggen, even afzien maar het is voor een goed doel toch hihihihi.

Lieve groetjes

Corine

Anoniem zei

Hi hi waar ken ik die kaart toch van ;-).
Hij staat te pronken hier op tafel ... Prachtig :-)

Heidie zei

wat een mooie kaart hebben jullie weer gemaakt. En succes met schilderen en het leggen van de nieuwe vloer.

liefs Heidie

corrie zei

leuk kaartje heb je gemaakt groetjes corrie