maandag 6 februari 2012

jubileum van onze zus Jolanda


Vorige week was onze zus jolanda 12,5 jaar werkzaam bij de apotheek. Dat moest natuurlijk geviert worden. En in de apotheek is het een traditie dat er een leuk boekje wordt gemaakt waar iedereen een bladzijde zelf moet maken.

Marjan en haar collega Mirjam en natuurlijk heeft Ella ook geholpen om al die losse bladzijden tot een boekje te maken.Wij hebben natuurlijk extra pagina;s gemaakt met "gekke" foto's van haar collega's. Het papier van het boekje is van Prima Marketing "printery". Dat is zo'n mooi papier, en ook de nieuwe lijnen die gaan komen zijn weer erg mooi.

Het boekje was een kant en klaar album van Rusty Pickle, die hebben we uit elkaar gehaald en de pagina's hiervan gebruikt.  De pagina's waren van zwart cardstock, daarom hebben we gekozen voor Printery.


Prima heeft ook van die leuke items van gips die je kan verwerken in een boekje, kaart en op een lay-out. Wij hebben die items wel een beetje oud gemaakt met distress inkt.


Jolanda heeft dit boekje 's avonds gekregen op haar suprise party bij ons thuis. Ze was er erg blij mee, en we hebben die avond heerlijk buitenlands gegeten. Marjan en Jolanda hebben een afgaanse en iraanse collega en die hadden iets gekookt wat uit hun land komt. We hebben met zijn allen heerlijk gegeten, zelfs Hamida had afgaanse toetjes gemaakt.

Aankomend weekend komen de eerste nieuwe dingen uit de states al binnen, dus als je wil weten wat, kom dan gezellig naar de winkel van P&P. We hebben dit weekend ook een gezellig VALENTINEWEEKEND. Je kan er een hele leuke make-a-take doen.
Helaas zullen wij niet aanwezig zijn want aankomende vrijdag zijn we jarig en dat gaan we dit weekend vieren.

Hou de nieuwsbrief van P&P deze week in de gaten, want er komen hele leuke projectjes jullie kant op. Krijg je deze nieuwsbrief nog niet, ga je dan aanmelden op de site van P&P.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

Jolara zei

wat mooi wauw ! Liefs joyce

Corine van der Zee zei

Geweldig leuk en mooi boekje! En Jolanda gefeliciteerd met je jubileum!

Liefs Corine

M@rjan zei

Tuurlijk was ze daar heel blij mee! het ziet er mooi en goed verzorgd uit, leuk om vaak in te bladeren!

Groetjes, Marjan

jolande zei

Ohhh wat een mooi boekje en wat leuk dat jullie dit voor jullie zus hebben gemaakt!!! En wat grappig jullie werken alle drie bij de apotheek...mis alleen de scrapsels van Jolanda!!