zondag 27 maart 2011

een zomers kaartje

Ja het is weer mooi weer, gisteren was het een stuk minder. Maar ja we hebben het niet voor het zeggen. Gelukkig ook maar anders zou er veel meer ruzie op de wereld zijn. Nu is het lekker weer en hebben we weer wat leuke dingen te laten zien. Marjan is vandaag bij P&P een workshop wezen geven. Willen jullie zien wat we voor de workshop bedacht en gemaakt hebben kijk dan op ons papergirlzblog. Ella heeft zich thuis heerlijk vermaakt met werken met de nieuwste papiertjes voor het komende SBM. Dit kaartje hebben we vorige week bij Marga gemaakt. Het papier en embellies zijn van Little Yellow Bicycle. De serie is al van het vorige seizoen. Maar we hadden nog leuke restjes over en hebben daar deze kaart meegemaakt. Onlangs hebben we de nieuwe stempels van Tim Holtz gekocht en daarmee is dit klosje gemaakt. Helaas zien we dat de bovenste foto niet helemaal scherp is. Maar jullie kunnen toch het idee zien.

Omdat het zo'n lekker weer was hebben we nog een paar foto's gemaakt van onze bloempot naast de deur. Lekker een paar primula's en wat narcissen erin.


En nu staan de prunissen bij ons in de straat in bloei. Het is altijd een mooi gezicht maar helaas altijd van korte duur. Daarna krijgen we altijd veel troep, zelfs in huis vind je dan overal de bloesemblaadjes van de prunus. Maar voor nu is het een mooi gezicht.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

3 opmerkingen:

MvM-design zei

Hey Twinnies,
wat ziet jullie blog er lekker zomers uit!!
Fijne werkweek!
Groetjessss

jolande zei

Ik sluit me helemaal aan bij Marleen, heerlijk zomers. En wat een leuk kaartje hebben jullie weer gemaakt.
Groetjes Jolande

Heidie zei

wat een mooie kaart hebben jullie weer gemaakt. En als ik jullie blog zie dan krijg ik helemaal zin in de zomer.

liefs heidie