zondag 10 oktober 2010

2 kaarten voor jarigen

Vandaag laten we jullie 2 kaarten zien die we onlangs naar 2 lieve mensen hebben gestuurd die jarig zijn geweest.
De eerste kaart is gemaakt met papier van GCD Ella Blue. Hij lag al een tijd in huis maar we hadden het papier nog steeds niet gebruikt. We hebben er wel leuke items meegemaakt die in het begin van het jaar gebruikt zijn voor Truikebron.com

We hadden deze keer geen zin om een stempel in te kleuren omdat we gewoon te druk zijn met ons werk voor het SBM. Dus hebben we de stempel met embossing inkt op het dessinpapier gezet en deze geembost met een bruine embossingpoeder. Het is een nieuw merk en het is helemaal super.

De andere kaart is gemaakt met de papierlijn van Sassafras van afgelopen zomer. Deze lijn heeft supergave borderrandjes die je kunt uitdrukken. Ook de lijn die nu inde winkel van P&P ligt is super mooi. Onlangs hebben er dames mee kunnen werken op het Fairy-tale event.
De stempels zijn van magnolia en ingekleurd met distress ink.Als je eens een keer geen passende tekst hebt voor je kaart, LO of minialbum, dan kan je altijd kijken of je een quote in je gratis boekje hebt zitten. Super gemakkelijk.
Als je nog geen Free Quotes hebt aangevraagd bij TruikeBron.com kijk dan op deze site aan de rechter zijkant, klik erop en je komt automatisch op de site.
Houd die site in de gaten want vanaf 21 oktober komt er een heel groot platform van de winkel Paper & Pictures. Daar gaan zulke gave dingen op komen, we kunnen niet wachten om dit met jullie straks te mogen delen.
.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

4 opmerkingen:

Jacqueline's Weblog zei

Wat een prachtige kaartjes hebben jullie gemaakt, super!
Groetjes van Jacqueline

marga zei

Mooie kaartjes meiden!!
Die zwart/ witte vind ik echt gaaf.

loes de groot zei

wat een mooie kaartjes!
de bovenste is mijn favoriet : )
tot gauw
lfs

Heidie zei

wat een schitterende kaarten hebben jullie gemaakt.

liefs Heidie