woensdag 7 juli 2010

ze groeien lekker.

Hier een update van onze kittens. Ze groeien lekker, zijn af en toe erg stout. Allebei hebben ze hun inentingen en chip gehad, en daar is vooral Luna een dagje niet lekker van geweest. Ze is zelfs terug geweest voor een pijnstiller.

Ze liggen hier lekker bij elkaar. Ze zijn niet altijd samen zo rustig, want als de een wakker is wordt de andere wel wakker gemaakt om mee te spelen.

Onlangs was er in Cothen een kersenfestival en daar waren hele leuke kraampjes waar je leuke en lekkere dingen kon kopen. Dit mandje hebben we gekocht om scrapspullen in te bewaren zoals lapjes stof, crop-a-dile enz. Natuurlijk moesten Luna en Rakker het maandje eerst uitproberen.
Is het geen plaatje hoe onze kerel in de mand zit?
Hebben jullie het al gezien?? Het Fairy-tale weekend komt er aan. Namelijk 1,2 & 3 oktober a.s.
Dit wil je niet missen. Er is keuze in Queen , dutchess, princess en lady. Ook komen er meerdere buitenlandse teachers van bekende scrapfirma's. Kijk even op de site van P&P voor alle informatie en als je zin hebt kun je je gelijk aanmelden.
Hopelijk hebben we het weekend weer tijd om wat nieuws te maken zodat we jullie weer iets kunnen laten zien, want we moeten ook nog iets voor het nieuwe CO maken. Het meeste hebben we gelukkig al af.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.2 opmerkingen:

Heidie zei

wat een lieve katten hebben jullie toch.

liefs Heidie

marga zei

Wat en geweldige foto's!!
Pffffffff, scrappen met dit weer lukt hir niet echt. Gelukkig heb ik vorige week alles al gebracht wat af is.

Fijn weekend!!