zondag 4 juli 2010

Het Mammarazi-boek

Vorige week zaterdag hebben we bij Paper & Pictures een zeer leuke workshop gevolgd met als papier Mammarazi van Bo Bunny. Wij waren helemaal weg van dit papier. Truike heeft deze workshop voorbereid en het is helemaal top.


We moesten het boekje van een vel chipboard helemaal zelf maken. Wij gaan de foto's later toevoegen, want we gaan pas in september op vakantie en die foto's willen wij hierin doen. Het boekje is nu helemaal klaar, er passen wel heel veel foto's in.

Aan de voorkant van de kaft is ook een miniboekje in gemaakt. Bij de workshop zat heel veel leuke dingen waar we mee konden freubelen.

Gisteren kwam onze moeder langs met een bosje bloemen. We vinden hem zo schattig. Mams bedankt.
We hopen dat het gauw wat koeler wordt buiten, dit is veel te warm. Maximaal 25 graden op de dag is lekker, maar niet 35 graden. Vooral op het werk bij Marjan is het erg warm, want de airco is kapot. Het is er binnen in de apotheek 31,5 graad.
Gelukkig hebben we thuis boven op de slaapkamer airco, en met de open trap in de woonkamer komt de koele lucht ook naar beneden. Dus kunnen we wel lekker freubelen voor de nieuwe CO.
Eerst hebben we vandaag het Mammarazi boek afgemaakt met de nieuwe The Cinch. Dat is een super bindmachine. We hebben het bij P&P gekocht. Het heeft vele voordelen boven de Zutter, we kunnen het jullie zeker aanraden.

Als jullie nog interesse hebben voor de digitale tijdschriften en boeken van TruikeBron.com ga dan nog snel naar de site. De actie is nog maar een paar dagen geldig. Je krijgt er ook een leuk kadootje bij.
Oh wat leuk, we zijn al 20.000 keer bekeken, dat geeft een goed gevoel.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

7 opmerkingen:

Heidie zei

wat een schitterend album hebben jullie gemaakt.

liefs Heidie

marga zei

Ohhhhhhhhh meiden ziet er leuk uit!!!!!!!!!!!!!
Begin al meer te twijfelen over de cinch, hihihih.
Dat uitzetten van de gaatjes lijkt me echt wel wat.

anja zei

heel mooi hoor
maar meiden als jullie 31.5 warm vinden.
bijmij was het vrijdag 40.6.en dan ook nog blijven lachen tegen de klanten.
lieve gr anja

Inger zei

Oh wowwwww such a beautiful album!!!!
So pretty!

♥ Hugs, Inger

loes de groot zei

dit ziet er echt super uit!
en inderdaad het is veel te warm..........
gelukkig vandaag een koel dagje

liefs mij
loes

Je@net zei

Wauw, dat boek ziet er echt super gaaf uit!!

Norbiba zei

zo een gaaf boekje is dat!! ik heb die van Truike gezien en was er helemaal weg van!:-) Heb gelijk wat papier gekocht....

groetjes norbiba