woensdag 21 juli 2010

Cards & Things challenge 41

Afgelopen weekend was Nina bij ons om lekker een dagje te freubelen. Zij moest haar kaart voor de challenge van Cards & Things nog maken, toen hebben wij besloten om gelijk mee te doen. Het moest een kaart zijn met bepaalde kleuren, namelijk bruin, oranje en roze. Dat zijn niet de kleuren waar wij zo mee zouden gaan werken. Toen de kaarten klaar waren, vonden we het toch een leuke kleuren combinatie. Eentje die we beslist nog weleens in die kleurencombinatie zouden doen.

De bovenste kaart is gemaakt door Marjan met papier van Echo-park. Het zijn de achterkanten van de verschillende dessins van de papierlijn. Dit was precies de kleuren die we nodig hadden voor de challenge. De stempels voor allebei de kaarten zijn van Stampin-up.


De tweede kaart is gemaakt door Ella en papier is van My Minds Eye, gecombineerd met een andere lijn waar de naam niet meer bekend van is. Zo zie je dat je papierenlijnen met elkaar kunt combineren. Helaas is de bovenste stempel niet duidelijk op de foto te zien, er is een te lichte kleur roze gebruikt.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

Inger zei

These are both so lovely!!

♥ Hugs, Inger

Created By You zei

Pretty cards, the second one is my favorite! Thanks for playing along with the Cards & Things challenge this weeK!

Krista Driessen zei

Wat een leuke kaartjes hebben jullie gemaakt !! Bedankt voor het meedoen !!