zondag 24 januari 2010

vakantie boek Belgie 2009

Eindelijk hebben we onze vakantie-album af. De basis is al gemaakt op een workshop van afgelopen juni bij Paper and Pictures. We hadden toen gelijk al bedacht deze wordt voor de vakantie. We zijn laat op vakantie geweest en dan verdwijnt zo'n boek eigenlijk in de kast. Nu hebben we eerst eens allerlei oudere projecten klaargemaakt.



Het boek is van canvas in combinatie met transparante hoezen. Zelf hebben we het album uitgebreid met vellen papier in de kleuren waarmee hij gemaakt was



Monique Jacobs heeft het boek ontworpen en wij zijn in de stijl doorgegaan. Er is veel met stof en lintjes gewerkt. We hebben zelfs de bloemen gemaakt van lapjes stof. Ook is er gebruik gemaakt van karton.



Een gedeelte van het papier en de embellisments zijn gebruikt van de Bo Bunny lijn. Verder zitten er veel "gekke" items in zoals paljetten, houten vis enz. Het boek is gebonden dmv twee linten.



Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

6 opmerkingen:

Lea zei

Ziet er hartstikke mooi uit, vooral ook de kleurencombinatie.
ook ik ben bezig eindelijk eens al die projecten af te maken.
Zie ik jullie zaterdag weer?
groetjes Lea

Je@net zei

Prachtig boek geworden Ella en Marjan! Mooi met die kleurencombi!

Kelly zei

Mooi album is het geworden zeg.
Vind dat effect van het canvas erg mooi!
Waar koop je eigenlijk zo iets :$

Groetjes Kelly

anja zei

leuk geworden,gr anja

scrappingtwins zei

Hoi Kelly

we hebben het boek zat bij het workshop-pakket. Het boek is ook zo te koop, weet alleen niet op het momenteel nog in de winkel te verkrijgen is. maar kan je altijd navragen bij Paper and Pictures.

groetjes marjan

Heidie zei

wat een mooi boek. Monique heeft ook altijd van die leuke workshops.

groetjes Heidie