zondag 10 januari 2010

challenge DWYT sketch nr 15

Alweer sketch nr 15 en ook deze keer hebben wij weer meegedaan. Het is aan de ene kant lekker makkelijk met een sketch maar aan de andere kant wil je toch een eigen draai eraan geven.

De eerste kaart is van Marjan, hij is gemaakt met het papier van Polar Bear. De cirkel is van aquarelpapier, en op kleur gebracht met glimmermist. De kleuren zijn± Caramel apple, Pinecone en Creme de rouge. Daarop heeft ze een stempel gezet met distress embossinginkt en bewerkt met bruine distress poeder.De tweede kaart is gemaakt door Ella, hij is gemaakt met het papier van Jilly Bean Soup. Rond de cirkel zijn allemaal blaadjes geplakt die gemaakt zijn met de Martha Stewart pons. De stempel van een bloem is gezet met distress embossing inkt en bewerkt met witte embossingpoeder. Dit geeft weer eens een ander effekt.
Het idee hebben we gisteren gezien ( dus niet helemaal van onszelf )Deze beide kaarten tellen natuurlijk ook weer mee met onze "100 kaarten uit de oude doos", het getal staat nu op 29 stuks.
Het is leuk om te zien dat er steeds meer mensen zijn die ook op die manier de oude restjes papier op maken.

Verder zijn we bijna klaar met ons vakantieboek,er moeten nog wat kleine dingetjes gebeuren zoals gaten stanzen en daar grote ringen inslaan. Maar aangezien we nu 2 katten hebben te logeren en zij nog niet gewend zijn aan ons huis, willen we ze niet op stang jagen met veel kabal. Dus dit doen we een volgende keer wel.
Als het af is laten we zeker wel wat zien.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

5 opmerkingen:

De Stempelolifant zei

ze zien er weer gaaf uit dames!!!!!
groetjes en tot volgende week.

Margriet zei

Wat maken jullie leuke dingen dames! Ik zou willen dat ik mijn hobby ook met (één van) mijn zussen kon delen. Hartstikke leuk!

nora zei

Hoi Ella en Marjan,Leuke kaartjes hebben jullie weer gemaakt.
Groetjes Nora

Heidie zei

wat een leuke kaarten hebben jullie weer gemaakt.

groetjes Heidie

MvM-design zei

Hallo meiden !
wat maken jullie een lieve kaartjes zeg !!
zie jullie komend weekend ;)

groetjes Marleen!