zondag 31 januari 2010

News van de CHA.

Gisteren waren bijna alle Papergirlz bij Paper and Pictures om te smullen van de "monsterpakketten" van het allernieuwste papier van de CHA 2010, wat Truike van de beurs had meegenomen. We mochten allemaal kijken wat we leuk vonden om voor de volgende SBM iets mee te maken.Deze set vonden wij erg mooi, het is van Quick Quotes Paper, serie Summerset blues.


Deze lijn heet Ella Blue van GCD Studios. Je kan je voorstellen dat wij die graag wilden hebben, die naam is van ons. En Truike was zo lief geweest om hem mee te nemen uit de states, en jolanda had hem weggelegd. Het zijn natuurlijk en hoe kan het ook anders onze favoriete kleuren "bruin/blauw".
We zijn al heel actief geweest. Ook hebben wij nog van Pink Paislee serie Bayberry Cottage meegenomen, helaas heb ik daar geen plaatje van kunnen downloaden. Dus als je nieuwsgierig bent kun je googlen bij Pink Paislee .
We kunnen hiervan natuurlijk niets laten zien, dat zien jullie wel in het volgende SBM nummer.

Onlangs hebben we voor een collega van Ella die een meisje heeft gekregen, een mooi boekje gemaakt. De collega en haar man waren er helemaal weg van. Het is ook zo'n lief meisje, daar wil je de hele dag wel naar kijken.

Het papier is van Little Yellow Bicylce. serie Sweet Love.
Het boekje is een transparant boekje.

Deze week hadden we natuurlijk geen tijd om mee te doen aan de DWYT-challenge. Zodra we alles af hebben voor SBM (want dat moeten we zaterdag 13 feb inleveren) of als er nog ergens wat tijd over is, doen we weer mee.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

2 opmerkingen:

MvM-design zei

Wat een lief boekje meiden!!
Suc6 met jullie mooie papier :)
Groetjes Marleen.

Heidie zei

wat een lief boekje en heel veel plezier met het papier.

groetjes Heidie