donderdag 3 september 2009

kerstkaarten

Hallo
We zijn al aktief met de kerstkaarten voor dit jaar. We zijn op de helft, maar momenteel worden er geen kerstkaarten gemaakt omdat we kaarten moeten maken voor de volgende Cards only. Dit moeten we halverwege september inleveren.Dit papier is van Papermania. Dit heeft leuke kleuren, traditioneel rood/groen/wit, en rose/bruin/appeltjesgroen.We maken dit jaar verschillende kaarten.Anders wordt het zo saai om zoveel dezelfde kaarten te maken. We gaan ongeveer 100 kaarten maken,aangezien wij ook onze moeder helpen met haar kerstkaarten.We hebben verschillende stempels gebruikt nl: magnolia, penny black, papermania en stansen voor de cuttlebug met kerstman en sneeuwpop.Voor de blaadjes hebben we de ponsen van McGill en Martha Stewart gebruikt. En bij P&P heb je zoveel keus uit mooi lint voor de kaarten, je weet onderhand niet wat je moet kiezen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

nora zei

Hoi meiden ,Leuke kaartjes hebben jullie gemaakt zeg .En zoveel pffff.Groetjes en misschien tot gauw.Groetjes Nora

Anoniem zei

Ohww leuke kerstkaarten hoor. ikke heb nog helemaal niks, ben nu bezig voor de nieuwe CO.

xxx Sammie

Renata zei

Hoi Marjan en Ella,
Gave kaartjes zeg!! Die stempel met die egel vind ik helemaal te gek. Leuk dat jullie mijn blog volgen..... En nee, het boek van Monique is nog niet helemaal af.
Groetjes, Renata.

marga zei

Zoooooo, jullie hebben de gang erin meiden!! Leuke kaartjes weer. Komend weekend ben ik in Doorn, dus wie weet zien we elkaar, hihihi.

groetjes!!!

Je@net zei

Aaaaaaah, wat een leuke kaartjes meiden! Super hoor!