maandag 31 augustus 2009

Eindelijk weer een goede verbinding

Sinds vandaag hebben we een nieuwe provider en kunnen we weer lekker gaan bloggen. Ook kunnen we weer berichtjes achterlaten. Heerlijk
We zijn de laatste dagen druk geweest bij Paper and Pictures en vanaf morgen zullen we weer regelmatig iets plaatsen.
Gisteren was er een kaartenworkshop bij P&P en het was gezellig druk maar niet zo druk als de laatste keer. Jolanda had een schitterend kaartje gemaakt en iedereen kreeg een pakketje van Prima Marketing mee naar huis. Ook werd er een verloting gehouden bij elke groep. Ella heeft de workshop samen met Hanneke gegeven, en Marjan heeft in de winkel geholpen. Hanneke bedankt voor de samenwerking!
Er ligt heel veeeeeeel nieuwe dingen in de winkel en er komt bijna wekelijks nieuwe dingen binnen. De winkel is heringedeeld om al die nieuwe spullen een plekje te kunnen geven. Ga dus snel kijken.

Eerst moeten we nog iets gaan maken want we hebben wel veel gefreubeld maar dat was voor het SBM, dus kunnen we het niet laten zien.

Hier zie je een kaartje die we naar een van onze scrapvriendinnen gestuurd hebben omdat ze gisteren jarig was.Papier is van MME en de stempel is van Ollyfant.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

1 opmerking:

Je@net zei

Haaaa, jullie zijn er weer!! Fijn!
Was leuk om jullie zondag weer even te zien! Wat een gave spullies zijn er weer binnen hè! Ben tenminste al lekker aan de scrap met al dat moois!
Leuk kaartje hebben jullie gemaakt!
Tot gauw, groeten Je@net.