woensdag 30 september 2009

Ja hij is er !!!!!

Ja het jubileumnummer van Scrapbookmagazine nr 26 is vandaag bij ons op de mat gevallen, hij is super geworden met 16 extra pagina's.
Er staan een aantal items van ons in, super om te zien. Het is weer een gaaf blad geworden. Truike bedankt!!!!
We hebben afgelopen weekend weer kaarten gemaakt voor onze 100 "oude" kaarten
Als we samen gaan freubelen zetten we vaak de computer erbij aan en kiezen aan de hand van het papier waarmee we gaan werken een challenge uit.
Als we de challenge gekozen hebben gaat ieder met zijn serie papier de kaart maken. Zo hebben we altijd 2 kaarten ( met verschillende dessinpapier) met 1 layout, en toch lijken ze niet op elkaar.
De bovenste en de onderste serie horen bij elkaar.
We hebben nu 16 kaarten gemaakt en de papiervoorraad zien we nog niet slinken.
Maar toch is het een leuk idee. We vinden het wel moeilijk om helemaal niets nieuws te kopen, en of dat helemaal gaat lukken is nog maar de vraag.
Want aankomend weekend is er een workshop kaarten maken bij P&P. En ik heb horen zeggen dat er weer heel veel nieuws binnen is.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

4 opmerkingen:

Heidie zei

Hallo Marjan en Ella, bedankt voor de leuke workshops die jullie gisteren gegeven hebben. Neem eens een kijkje op mijn blog. Er staat iets leuks op voor jullie. En jullie kaarten zijn super. ben meteen een volger geworden van jullie blog.

liefs Heidie

Ingrid zei

Wat een gaaf nummer he? Er staan van jullie heel leuke projecten in en in het echt zijn ze nog mooier. En wat een leuke kaarten hebben jullie gemaakt.

Peet zei

Wat prachtige kaarten hebben jullie wer gemaakt zeg!!!
gr peet

Anoniem zei

Hoi Dames,
Wij hebben zaterdag jullie workshops gevolgd, het was weer erg leuk! Jullie blog is ook geweldig. Wij scrappen ook vaan samen (zusjes) en we vinden jullie idee zo leuk om dezelfde sketch te gebruiken en ander papier. Gaan we zeker ook doen. Waar zoeken jullie de sketches?

Groetjes, Sandra & Claudia