woensdag 5 augustus 2009

kaartjes van Autumn Leaves

Het is alweer 1,5 week geleden dat we wat geplaatst hebben. Dit is niet omdat we niets maken maar omdat onze computer toch nog steeds problemen heeft. Gelukkig komt er morgen weer iemand kijken.
Ook kunnen we nog niets alles wat we gemaakt hebben laten zien. We laten nog wel even 2 kaarten zien die we een paar weken geleden hebben gemaakt met het papier van Autumn Leaves. Dit papier hadden we al even in huis.Het zijn kaartjes geworden zonder "cute" stempels, maar wij vinden deze manier van kaart maken ook leuk. Het is schitterend papier om mee te werken.
Op de onderste kaart hebben we een stempel van een bloem alleen in gekleurd met 1 kleur distress ink. Dezelfde kleur als de papierlijn.
Verder zijn we wel bezig met de kerstkaarten, we hebben er al 20 klaar. Dit jaar zijn we lekker op tijd, we helpen ook altijd onze moeder met de kerstkaarten en daar hebben we er ook al 10 voor klaar. Nu moeten we eerst weer een leuk papier gaan kopen en hopelijk komt er snel leuke lijnen binnen in de winkels.
Verder zijn we ook druk met haken van cupcakes, vlinders en leuke bloemen.
Gisterenavond hebben we met zijn vieren zitten haken, 2 dames kwamen op les. Sam en Jolan het was reuze gezellig.
Weer een verslaving erbij maar dit kan je ook lekker op de luie bank doen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

3 opmerkingen:

Ingeborg zei

enne.....die eerste kaart ligt dus hier in huis....das boffen dus!!!1
'k was vandaag "even" bij P&P.....smullen!!!!!!
Trouwens......ik heb al zo'n kleine 40 kerstkaarten af....nee ik jok niet ..wel allemaal CUTE....zal ik eens iets aan mijn blog doen misschien??????

Anoniem zei

Hey meiden, jullie zijn wel erg actief aan het hobbyen hoor, ik zal voor de kerst nog wel kaarten moeten kopen. Mijn cupcake staat op de kast te pronken hoor maar had van morgen wel zere arm va het haken maar ga zeker vaker doen. Vandaag ook een cupcake gemaakt maar dan van stof. Jullie kaartjes zijn super!!!

XXX Sammie

jolan zei

nahhh das elke keer balen hoor.. wordt je niet goed van als je compu het niet goed doet. pffff khad vanmorgen gewoon spierpijn in mijn handen van het haken. die van mij moet nog een nieuw randje krijgen kwas vandaag laat klaar en moest thuis ook nog eea doen. twas reuze gezellig (euhum er werd weinig gesproken zo ingespannen waren we bezig) tot gauw groetjes Jolan