zondag 26 juli 2009

Amu Butler boek / tuin 2009

Zoals beloofd hier een paar foto's van ons Tuinboek 2009
Vorig jaar op het fairy-tale weekend werd er een workshop gegeven door Lynette van K&Company. Ella heeft die workshop gevolgd en daar een gedeelte van dit boek gemaakt. Onlangs hebben we het boek uitgebreid met meerdere pagina's want we wilden een boek maken met als thema tuin van winter naar zomer.
Het is prachtig papier en het pakket bevatte heel veel embellisment, want nu hebben we zelfs nog over.
De foto's die we verwerkt hebben zijn overal gemaakt, zelfs is het tuincentrum.De tuin was mooi in bloei en nu ziet hij er niet zo mooi meer uit, want vrijdagavond hebben we een vreselijke hagelbui gehad, dus je kunt het wel raden de meeste bloemen zijn kapot.Dus nu snel de tuin maar weer een beetje opknappen zodat hij er weer een beetje netter erbij staat.Nu hebben we weer een project klaar, dus kunnen we dit weer van ons "to do" lijst afstrepen. Op naar het volgende project.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

jolan zei

Hey girls, wat was het gezellig gister. Heb genoten. Ik heb nog een patroontje zal er een kopietje van maken. Enne pfff schaam me diep dat Amy butler pakket ligt nog net zo in een tasje te wachten totdat ik tijd heb? Ik vond hem namelijk zo geweldig dat ik het pakket gekocht had....... en trouwens hebben jullie al leuke dingen gedaan met de stofjes?

Scraphouse zei

Hé meissies, jullie zijn er weer! Leuk hoor dat album, ik heb het pakketje ook, maar nog neit half af, maar als ik jullie foto's zie...mmmmm toch maar eens mee verder, groetjes Dorien

nora zei

wat een leuk boekje meiden groetjes Nora Ps computer allemaal weer in orde?

marga zei

Zoooo, dat is een mooi boekje geworden!! Super. Balen dat de computer bij een ander gewoon werkt toch??? Hopelijk vinden ze het snel.

Peet zei

oh wat een geweldig boek meiden. Super!!!

Je@net zei

Super gaaf project meiden!!
Fijn weekend, groeten Je@net.