maandag 11 november 2013

freubeldag met de meiden


We hebben gisteren weer een gezellige freubeldag gehad met de meiden. Deze keer ook de meiden uit het hoge noorden waren erbij.  We hebben bijna met zijn allen aan 1 project gewerkt, een minialbum met vele mapjes en vakjes. Het was erg leuk om te doen. Het album is bijna af. Dus nog even geduld hebben voordat we hem jullie kunnen laten zien.

Natuurlijk hebben we weer leuke projectjes mogen ontvangen van de meiden. De bovenste is van Nina. Deze candybox is gemaakt met de enveloppen punch van We-R.  Papier en stempel is van Stampin-upDit kadootje is van Jolanda . Een lief doosje met wat lekkers erin. 


Deze schattige egel is van Marga. Zo'n leuk idee, ga het zeker een keer gebruiken.

Wij hadden ook iets gemaakt een mapje met daarin een lippenpomade , maar helaas geen foto van gemaakt.


We hadden van het voorjaar samen een embossingmal aangeschaft maar niemand had er nog iets meegemaakt. dus het doel van deze dag was om iets te maken met die embossingmal. Deze kaartjes zijn gemaakt door Nina en Samantha.  Helaas is er geen foto gemaakt van onze project. Wij hadden er een tag van gemaakt met iets lekkers erbij.


Laatst hebben we weer een paar kaarten zitten maken omdat we door onze voorraad heen waren. Dit kaartje is gemaakt met Stampin up ink old olive en island indigo. De inkt op een clearblok gezet, daarover heen wat water sprayen en dan op het vanilla cardstock gezet. Dit dan even laten staan  en niet te snel weghalen. het moet eerst goed doordringen in het papier. Daarna met zwarte inkt de boom en blaadjes gestempeld met de serie lovely as a tree van stampin up. Onderaan een stukje ribbelkarton gescheurd en opgeplakt. De kaart is op een basis van crumbcake cardstock  van SU geplakt.
Deze kaart gaan we naar iemand sturen die wel wat extra aandacht kan gebruiken. 

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins. 

4 opmerkingen:

Je@net zei

Ontzettend leuke projectjes gekregen en gemaakt. Ziet er super leuk uit allemaal!

marga zei

Zal thuis even een foto voor jullie maken want ze waren super. Het was een geslaagde dag.

M@rjan zei

Wat een mooie creaties, dames! Zowel die jullie kregen als die jullie zelf maakten!

M@rgreet zei

Dat zal vast weer een ouderwets gezellige dag geweest zijn!
Leuke dingen gemaakt hoor!
Groetjes Margreet