maandag 28 oktober 2013

50 jarige huwelijk van onze ouders


Afgelopen week hadden we groot feest van onze ouder. Zij waren 50 jaar getrouwd. Wij hebben natuurlijk ook elementen gefreubeld voor het feest. Bovenste foto was een kaart die we gemaakt hadden voor de dag. Het papier is van Authentique serie Irresistible, erg mooi papier in zwart/ecru kleuren. Het was een love/wedding lijn. De lijn had ook mooie kleine kaartjes erbij waar teksten opstonden.


Ook hebben wij een mooi groot album gemaakt met ideeen erin van boeken van Kathy Ortha. Zij maakt prachtige scrapalbums, en daar hebben wij een aantal idee├źn van overgenomen.


Wij hadden met ons viertjes afgelopen zomer een fotoshoot gedaan. Het was prachtig zomerse dag.


Helaas wil deze foto niet goed plaatsen, dus jullie moeten even schuin kijken.
We hebben voor het album ook enveloppen gemaakt zodat je ook vakjes hebt waar je losse foto's in kan stoppen.
De bloemen die we gestempeld hebben als embellies zijn van Stampin up, flower shop welke gestempeld is op zwart en vanille cardstock. en daarna uitgestants.


We hebben erg genoten van dit weekend afgesloten met een zeer geslaagd feest.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat mooi allemaal.
Nog gefeliciteerd.
Groetjes Miranda

Je@net zei

Nog gefeliciteerd en wat een prachtige projecten hebben jullie gemaakt voor dit feest. Draagt allemaal bij aan een onvergetelijke dag voor jullie ouders!

M@rjan zei

Gefeliciteerd met jullie ouders! Ze zijn vast heel blij met jullie mooie kaart en nog veel mooiere boek! Prachtig gedaan, dames!