maandag 6 mei 2013

techniek met pearls en versamark ink


Deze techniek hebben we gezien bij Paper Tray ink. Je stempel met versamark ink een afdruk op zwart cardstock en ga dan met een kwastje Ranger Pearls erop aanbrengen waar je stempel afdruk staat. Je krijgt als je met meerdere kleuren werkt een mooi parelmoer gekleurd effect.


En wie wat bewaart heeft wat. Die Pearls hadden we al jaren in huis en ook al jaren niets mee gedaan.


 Onlangs hadden we een freubeldag bij ons thuis en had iedereen een kaartje voorbereidt. Dit kaartje was het  idee van Nina. We hebben gewerkt met pan pastels. Erg leuk om te doen. Om een wat kreukeleffect te krijgen op de kaart hebben we de tag insmeert met Multi medium mat en daarop een stukje tissue papier op geplakt.


Deze kaart was een idee van Sam. We hebben eerst een achtergrond tekststempel met distress ink  gestempeld. daarna met versa mark en clear embossingpoeder een stempel van Wow, brocade aangebracht. Toen weer de kaart gepoetst met distress ink.


Jolanda had deze tasje (van paper tray ink) bedacht en we hebben de tasje versierd met stempels van Different Colors en inkten van SU. Daarna het tasje afgemaakt met vilten rol bloemen en swirls van ZVA.

Dank je wel meiden voor deze leuke idee├źn. op naar de volgende afspraak.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Super leuke projectjes, meiden. Een geslaagde dag!

M@rjan zei

Inderdaad een leuk effect! Jullie hebben echt erg mooie dingen gemaakt, hoor!