maandag 29 april 2013

Dagje freubelen met de meiden


We hebben gisteren heerlijk een freubeldagje met de meiden gehad. Iedereen bereidt een projectje voor en dat gaan we dan met zijn allen maken. De eerste project is een kaart gemaakt door Ella. De stempel is van SU everything elanor, dit is met archival black inkt gestempeld. Daarna de kaart gepoetst met drie kleuren distress inkt nl broken china, dusty concord en scattered straw.


Als de kaart gepoetst is daarna nog met distress makers de bloemen ingekleurd met de kleur waarmee ook de achtergrond gepoetst is. Na afloop wat Shabby embossingpoeder op de kaart strooien (dit zijn zilveren en gekleurde glitters en witte korrels) dan vanuit de onderkant verhitten met een heattool. Die witte korrels en glitter gaan dan smelten en krijg je dat mooie effect.


Het tweede project was door Marjan bedacht.  Op zwart cardstock stempelen met witte dye inkt, wat je wel even goed moeten laten drogen, daarna met een embossing buddy even over het project gaan. Je laat dan een witte poederige was achter zodat je het schoolbord effect krijgt. De tag wordt dan in een glazine zakje gestopt welk versiert wordt met doilly en gekleurde vlaggetjes.


Tekst stempel is van Hero Arts, en de bloem van Su Blooming with kindness, en de kleine bloem met vlinder is van blooming marvelous.

Ook hebben we weer leuke kadootjes gemaakt en ontvangen. Ella en Marjan hebben dit uilenzak gemaakt, met daarin wat om te snoepen.


Jolanda heeft deze zakjes o.a. gemaakt.


Nina heeft deze tasje met haar cougar machine gemaakt, welke gevuld waren met iets te snoepen en een paar mooie lintjes.

Het was een geslaagde dag. Dank je wel Nina voor de lekkere taartjes.
We zullen de andere projecten de volgende keer laten zien.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

M@rjan zei

Mooie projecten zijn er gemaakt door jullie, meiden! ook de gemaakte cadeautjes mogen er zijn!

Je@net zei

Klinkt als een gezellige dag en wat een leuke projecten zijn er gemaakt!

Lea zei

Leuke kaarten, de zwarte label vind ik super! Mooi effect hoor!
groetjes