zondag 6 januari 2013

We hebben problemen met oploaden van foto's Vorige week ging het nog  dat je een foto uit je eigen computer kon ophalen en dan teksten bij typen. Maar nu kan je alleen vanuit picasa foto's ophalen. En wij hebben en willen geen picasa hebben, wij vonden het geen prettig programma. We hebben alle foto's in mappen zitten onder documenten. Heeft iemand een idee hoe nu te doen, of hebben jullie geen last hiervan. Graag jullie reactie.

groetjes de twins.

6 opmerkingen:

Margreet Havinga zei

Hai Twins,

Ook heb er last van maar ja ik heb wel een picasa plek. Wel afgeschermd want ik wil zelf de baas zijn. Vind het erg vervelend van blogger want dit zijn extra stappen die je moet doen en niet handig met posten. Denk dat we blogger hierop moeten attenderen dat dit niet handig is.

Groet Margreet

Miranda Slagboom-de Groot zei

Ik heb gelukkig geen problemen, maar werk met Mozilla Firefox ipv Internet Explorer. http://www.mozilla.org/nl/firefox/fx/
Heb je minder problemen mee.
Groetjes Miranda

scrappingtwins zei

Bedankt voor je reactie Margreet. Wij hebben het ook al gemeld bij blogger. Hopeliik brengen ze het weer in oude staat terug.

Groetjes de twins

scrappingtwins zei

Bedankt voor je reactie Margreet. Wij hebben het ook al gemeld bij blogger. Hopeliik brengen ze het weer in oude staat terug.

Groetjes de twins

anja zei

dames jullie kunnen normaal gezien ook via html uploaden...dit is de oude manier.
nieuw bericht dan staat links....nieuw bericht/html,klik op html..upload ,als dit is gedaan dan kun je weer op nieuw bericht klikken.
succes ermee.

gr Anja

loes de groot zei

kan je helaas niet helpen zelf expoteer ik altijd de foto's in een mapje op mijn buroblad en stop ze dan zo in mijn blog berichten maar of jullie hier wat aan hebt???
lastig dus! hoop dat t snel is opgelost : )
lfs mij