maandag 7 januari 2013

Gelukkig dank zij tips van jullie hebben we toch weer wat kunnen plaatsen.We doen het nu via html, een nadeel is dat je de foto niet ziet als je het bericht klaar maakt. Dus moet je het origineel bij de hand houden om te zien wat er gebruikt is. Vandaag laten we een deel van onze verjaardagskalender zien. Dit is de maand Februari.
Papier is van Authentique. De vlinderstans is van Marianne design en het hartenstans is van Cherry lyn. Er zijn weer 2 nieuwe lijnen van Authentique bij P&P verkrijgbaar. namelijke Renew en season winter We hebben met renew wat leuke dingen gemaakt, wil je zien wat ga dan kijken bij P&P bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

Heidie zei

wat mooi zeg. Ik laat ook altijd mijn foto op. En als ik het dan niet meer zeker weet dan klik ik op voorbeeld. dat opent hij in nieuw venster en kan je de foto die je geplaatst heb wel zien.

liefs Heidie

Jolara zei

wat gaaf ! Liefs joyce

M@rjan zei

Vervelend dat uploaden alleen zo lukt, maar Heidi geeft een goede tip. Mooi februari blad, waar jullie vast met plezier naar zullen kijken.