maandag 5 november 2012

planner 2012 fairytale

 
We zijn een dagje later dan normaal, want het was gister eind van de dag te donker om foto's te maken van het album. We hebben de planner van het fairytale 2012 bijna af. Er moeten nog een paar foto's is maar dat kan pas weer als Ella haar mobiel terug is van de reparatie.

 
Het is een leuk stoer, clean album geworden.  Op de binnenkant van de kaft hebben de foto geplaats die van alle gasten is genomen op de zaterdagavond. En aangezien wij 1 planner maakte zijn wij samen op de foto gegaan. Dank je wel Loes voor het maken van al die foto's  


De kaft is gemaakt van groene filt. De binding is door middel van ringen. De foto links was Marjan de winkel aan het inrichten op vrijdag. De rechtse foto is van Lauren en Erin van Glitz. Dat waren hele leuke meiden.

 
Deze foto is genomen op zaterdagavond.Er zit wel geel in het papier, en wij werken normaal nooit met geel, maar toch vonden we het hier wel leuk bij staan.


Deze foto's zijn van de workshops van Sherry. Ella is zondagochtend het boekje van Prima aan het maken. Ze moest daarbij ook elke keer foto's maken, want Sherry had geen powerpoint gemaakt. En de gasten krijgen altijd een powerpoint thuis gemaild van het project wat ze gekozen hadden, om het thuis af te kunnen maken indien het af was.


Na afloop van het hele event zijn we samen met Truike, en de buitenlandse gasten en de papergirlz lekker wezen uit eten.
Het is een vermoeiend event, maar wel super leuk om te doen.

Afgelopen weekend hebben we weer een flink aantal kerstkaarten gemaakt. we zitten nu op 80 stuks. Nu nog 20 te gaan en dan zijn we hopelijk klaar. Zodat we aan het eind van de maand alles klaar hebben en zelfs geschreven. Wij zijn er altijd graag op tijd mee klaar, je weet namelijk nooit hoe het in december loopt. Het is dan in de apotheek altijd erg druk, en we denken dat het dit jaar nog drukker gaat worden ivm al die veranderingen in de zorg en kosten daarvan. Dan gaan meestal de mensen hamsteren met de medicijnen.
We zullen jullie de komende tijd de kaarten laten zien hier op ons blog.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

4 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooi album hebben jullie gemaakt. En jullie hebben al een boel kerstkaarten gemaakt. Zoveel heb ik er nog niet gemaakt. Ik maak er meestal een stuk of 30. En dat vind ik al genoeg.

liefs Heidie

Miranda Slagboom-de Groot zei

Dat ziet er erg mooi uit.
Groetjes Miranda

M@rjan zei

Het ziet er goed uit! Dat geel vind ik er ook mooi bij staan trouwens.

Je@net zei

Wat ziet dat er mooi uit en wat een leuke foto's!