zondag 18 november 2012

herfst lay-outZo vandaag zijn de laatste kerstkaarten gemaakt voor dit jaar. We hebben vandaag samen met onze moeder gefreubeld. Het waren ook kerstkaarten voor haar om te versturen. In totaal hebben we er 120 kerstkaarten gemaakt. Ben wel blij dat we vanaf nu voorlopig weer andere kaarten mogen en kunnen maken. De volgende kerstkaarten die we gaan maken begin al weer in maart 2013. We zullen de laatste kerstkaarten aankomende weken laten zien op ons blog.

 
Gisteren hebben we met het mooie papier van Authentique een nieuwe Herfst lay-out gemaakt voor onze Prima Marketing wissellijst. We hadden niet een geschikte foto om mee te werken. Diegene die geschikt waren hadden we al eens gebruikt op een lay-out. Dus nu even lekker zitten neuzen op het net en we hebben we erg mooie gevonden, die qua kleur ook perfect bij het papier paste.


We hebben de lay-out afgewerkt met een gestanste bloem van Stampin-up, plakswirls van ZVA, en stoffen bladeren van Xenos.

Vanaf nu kunnen we de kerstkaarten gaan schrijven en klaar zetten om tegen die tijd te kunnen versturen naar familie en vrienden.

We moeten nog 1 weekje werken en hebben dan heerlijk een weekje vrij. We gaan dan lekker winkelen, kerstmarkt, en freubelen voor kerstversiering voor in het huis en het vakantiealbum afmaken van dit jaar. We hebben er zo'n zin in, heerlijk niets moet, alles mag die week.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

Lea zei

Mooie layout weer!
Fijn dat alle kaarten af zijn.
groetjes Lea

solange zei

Super mooie lo en dat een fijn gevoel zal het geven klaar te zijn met dé kerst kaarten. Ik moet nog beginnen baal baal.

solange zei

Super mooie lo en dat een fijn gevoel zal het geven klaar te zijn met dé kerst kaarten. Ik moet nog beginnen baal baal.

M@rjan zei

ik doe het jullie niet na, zoveel kaartjes voor Kerst! kan me helemaal voorstellen dat iets anders maken nu welkom is!
Mooi Lo, heel sfeervol!

Je@net zei

Wat een mooie en sfeervolle lo!