zondag 26 augustus 2012

tasje voor 25 jarig huwelijksfeest

 
 Wat een slecht weer was het vandaag, gelukkig niet gisteravond, toen hadden we een gezellig feets van vrienden die 25 jarig getrouwd, en allebei dit 50 jaar worden. We hebben dan buiten onder een zeiltje gevierd met een heerlijk koud/warm buffet.
Natuurlijk gingen wij een kado geven in vorm van geld en dat hebben we in een zelfgemaakte tasje gedaan.


De tas is gemaakt van een bruine paperbag, gedeelte is er vanaf geknipt. Daarna bekleed met papier van October Afternoon. Stempels zijn van Tina Wenke, de knoop is van Tim Holtz.

We hebben lekker gefreubeld met dit slechte weer. We hadden gisteren papier gehaald bij P&P, het nieuwe papier van My Minds Eye. Wat een mooie lijnen zijn dat weer, met leuke embelis, stempels en washi-tape.
We zullen jullie binnenkort de gemaakte projectjes laten zien op dit blog.

Als jullie nog zin hebben in een heel gezellig Scrapweekend of een gedeelte hiervan kom dan naar de site van P&P en geef je op voor het Fairy-tale event van 2012. Als buitenlandse teachers komt Trisha Ladouceur, Sherry Mendoza, de girls van Glitz nl Erin DeSpain, Ginger John en Laura Funk, Samantha Wheatley en natuurlijk onze eigen papergirls nl Loes de Groot, Jolanda Meurs, Lea Albers en Nina Janssen. Natuurlijk zijn wij ook van de partij, wij zijn te vinden in de winkel.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

Dat ziet er prachtig uit.
Groetjes Miranda

jolande zei

Ohh wat een leuk tasje!!! heb je daar ook een patroon van.
Gaaf gemaakt en zal zeker gewaardeerd worden.
Groetjes Jolande

M@rjan zei

Hier viel het reuze mee, zelfs zon gezien, maar wel een koude wind. Jullie cadeautasje vind ik prachtig, lekker strak en in mooie kleuren!

Je@net zei

Wat een mooi tasje! Zo is geld geven meteen een stuk leuker :o)

Heidie zei

wat een leuk tasje hebben jullie gemaakt. Dat is toch ook veel leuker te geven dan geld in een saaie envelop.

liefs Heidie