zondag 12 augustus 2012

Onze Vader is deze week jarig


Onze vader is aankomende week jarig en daar hebben we deze kaart voor gemaakt van My Minds Eye serie Indie Chic. Heb de grassen eerst met embossinginkt gestempeld en daarna met clear embossingpoeder bewerkt. Daarna met de kleuren Pumice Stone, Wild Honey en Rusty Hinge. De tab onder de kaart is van MFT. Er zitten verschillende series in 1 pakket.


Op deze kaart zitten stempels van Different colours. Daar hebben ze hele leuke stempels.We hebben de stempel gekleurd met distress markers met dezelfde kleuren van bij het vorige kaartje. Je begint met de hele stempel te kleuren met de lichste kleur en daarna op sommige plaatsen wat accent kleurtje aan te brengen. dan de stempel weer bevochtigen met je adem en stempel. Het kreukellint hebben we zelf gekleurd met Distress Stain. Je kan op deze manier bijna altijd de juiste kleur lint maken.Ja het is weer mooi zomerweer, en dan zie je gelijk terug in de tuin. Alles begint nu mooi te bloeien. Onze Hibicus begint nu eindelijk ook bloem te geven. Het is een zacht rose bloem met de donder rose binnenkant.
Onze "kinders" vinden dit zomersweer ook heerlijk, ze willen dan graag buiten zijn. Zolang ze overdag veel buiten zijn, blijven ze 's nachts erg rustig. Dat is heel bevorderend voor onze nachtrust. Als ze niet naar buiten kunnen vanwege slecht weer, dan komen ze 's nachts om ong 5 uur vragen om aandacht en willen ze drinken uit de kraan in de badkamer. Sorry we hebben ze ook wel erg verwend.
Luna komt op de eerste foto rakker begroeten, ja ze kunnen heel lief zijn met elkaar, maar soms ook goed vechten. Rakker lag te rollen over de straat en vooral vragen om aandacht.

We hopen dat dit weer nog een paar weken aanhoud, wij moeten nog een paar weekjes werken en hebben dan eindelijk vakantie.We kijken er erg naar uit, dus nog even volhouden.

Als je nog interresse hebt in leuke papierlijnen met embellies erbij voor een leuke prijs, kom dan naar Paper & Pictures.Ze hebben daar Mega- opruimingskorting op de scrapspullen van 40%. Ze gaan ruimte maken voor de nieuwe collectie en ze gaan de winkelruimte wat kleiner maken. Dus kom snel voordat als het moois weg is. Ook als je nog interresse hebt voor mooie kasten voor op je scrapkamer, of mooie stoere steigerhouten tafels bel dan naar P&P. We hebben er een aantal in de aanbieding.

Als je nog zin hebt om een heel gezellig scrapweekend te volgen in het weekend van 5 tot 7 oktober 2012, kom dan naar het Fairy-tale weekend. Daar gaan ze het hele weekend gezellig met elkaar en met verschillende americaanse gasten leuke workshops doen. Binnenkort komen alle gegevens op de site, Dus hou de site  http://www.paperandpictures.nl/fairytale/ in de gaten.

Geniet nog allemaal van dit weekend.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

Mooie kaartjes.
En leuke foto's van de katten. Dat aandacht vragen is bekend. Hier ook 1 die van die vlagen heeft om 's nachts te miauwen.
Groetjes Miranda

Je@net zei

Wat een mooie kaarten hebben jullie gemaakt, Ella & Marjan! En wat een leuke foto's van de katten en de tuin. Ziet er allemaaql zo mooi uit!
En natuurlijk alvast gefeliciteerd met jullie vader!

jolande zei

Van harte met jullie pa !!! prachtige kaarten hebben jullie gemaakt en die foto's van de katten daar word je helemaal heppie van :)

Dorien zei

Hallo dames, heel hartelijk bedankt voor jullie mooie kaart!
Groetjes Dorien

Dorien zei

En ook gefeliciteerd met jullie vader!

M@rjan zei

Mooie en chique kaarten! Ook e foto's zijn mooi, de kattenbeesten genieten duidelijk :)