zondag 13 juni 2010

Zo ons werk voor het komende SBM is ingeleverd, en het nieuwe papier voor CO nr 15 hebben we meegekregen. We gaan kaarten maken van het papier van : Melissa Frances, Jenny Bowlin en Bo Bunny.

Het zijn leuke kleuren en er zitten al een heleboel lintjes bij en zelf hebben we nog wat bloemen e.d. meegenomen. Dus we zijn vandaag al druk geweest en hebben een serie bijna af. Maar het is niet altijd gemakkelijk om te freubelen, zeker niet als je twee van de schattige kittens hebt ronddwarrelen. Rakker wilt altijd meehelpen, maar soms van de wal in de sloot. Gelukkig viel het vandaag mee want ze waren vanochtend bij onze ouders op de koffie geweest en toen hadden we ze allebei meegenomen. Zodat ze ook daar in huis kunnen wennen en dat is dan gemakkelijk als wij op vakantie gaan. De kittens gaan dan bij onze ouders logeren. Vandaar dat wij ze nu vast een enkele keer meenemen zodat ze ook aan dat huis kunnen wennen.

Toen we vanmiddag terug waren hebben ze gelukkig eerst een hele tijd liggen slapen, want ze waren erg druk geweest in een voor hun nieuw huis.
Vorige week melden we jullie al dat onze tuin klaar was, heerlijk geen rommel meer om het huis en nu kunnen we lekker gaan genieten in onze tuin.
De eerste foto was de oude situatie toen de klinkers al uit de tuin waren weggehaald.

De tweede foto is het eindresultaat en we zijn er erg trots op. Onze vader heeft een hoop werk verricht en zelf hebben we meegeholpen zover we konden. Er staat nu vooral zomergoed in en dan gaan we in het najaar de vaste planten toevoegen.
Alleen staan er wel veel stoelen op de foto maar dat komt omdat we die avond een barbecue hadden met onze Canadese familie (die erg gezellig was verlopen )


Ook laten we jullie nog een Lay-out zien van onze kittens. Het papier is van Prima Marketing.
De sketch is van Loes, en wij vonden hem zo leuk dat wij hem gebruikt hebben. Loes bedankt voor de leuke sketch van een LO. Op de foto zie dat ze overal op zitten en zelfs in de vensterbank. De planten zijn niet echt veilig voor ze. Straffen is niet gemakkelijk want 5 tellen later zitten ze gewoon weer in de vensterbank, met hun achterwerk in de planten.

Nou nog even de tuin water geven en dan is het zo bedtijd. Nog even een kopje thee drinken en dan lekker onder de wol voor weer een week werken.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


6 opmerkingen:

Anoniem zei

jullie maken me wel erg nieuwsgierig wat voor mooie creaties er gemaakt worden:)
wat een mooi papier hebben jullie gehad:)
veel plezier met freubelen;)
groetjes nonna

marga zei

Hihihihi, wat een doerakken. Prachtige tuin joh!!!! Geniet maar lekker!!!

Heidie zei

wat een mooie papier hebben jullie meegenomen. En de tuin ziet er super uit.

liefs Heidie

loes de groot zei

een super tuin zeg ziet er strak uit : )
ik vind het leuk om te lezen dat de kittens jullie zo lekker bezig houden!
en ben benieuwd wat jullie weer voor mooie kaartjes maken ik moet nog beginnen.......

Norbiba zei

hey jullie hebben een scrapkat hahahahahahaha
wat een gave tuin zeg...mooi!

veel plezier met al dat mooie papier :-)

groetjes norbiba

Je@net zei

Wat een gave papiertjes meiden, veel succes en plezier ermee!
En wat is de tuin mooi geworden joh. Hopelijk kunnen jullie er deze zomer veel van genieten!