woensdag 23 juni 2010

onze lieve poesjes

Wat een "schatjes", nou ja af en toe kunnen ze behoorlijk kattekwaad uithalen met z'n tweetjes. De plant op de slaapkamer is vandaag in de kliko beland, omdat ze er elke keer bladeren uithaalden. Papierenbloemen op je knutselwerkjes zijn ook zeer geliefd. Ze zitten in hun pre-pubertijd. Ze zitten overal aan en in, alles willen ze ontdekken. Hier ligt Luna naast het beeldscherm te slapen.
Ze klimmen via de rugleuning van de stoel, over je schouders in de computerkast. Ondertussen krijg je de gekste dingen op je beeldscherm, omdat ze op je toetsenbord staan te dansen.

Na al dat spelen worden ze wel moe en gaan ze slapen op een kussen. Deze onderste foto is zondag genomen, terwijl wij aan de tafel zaten te freubelen, liggen zij lekker dichtbij je te slapen. Gelukkig kan je dan opschieten. We waren aan het werk voor de nieuwe Cards Only.


We zijn helemaal niet negatief over onze schatjes, soms doen ze dingen die niet mogen en worden ze bij hun nekvel gepakt en gestraft. Maar dan kijken ze je zo lief aan, dat je gelijk spijt krijgt van je actie. Ze kijken met zo'n blik van: sorry ik kan er ook niets aan doen.
Ze groeien goed, we moeten alleen Luna apart eten geven, anders eet Rakker alles op. Vorige week was Luna maar 50 gram gegroeid en Rakker 200 gram. Nu deze week groeit Luna weer goed.
Zaterdag gaan we weer een workshop volgen bij P&P en misschien zien we jullie daar wel. We hebben er zin in de workshop Mama razzi. Dit boek gaan we vullen met foto's van onze vakantie in september.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

6 opmerkingen:

marga zei

KLinkt allemaal wel heel gezellig. Heerlijk weer leven in de brouwerij. Veel plezier zaterdag!!!!!

Soraya zei

Wat een scheetjes en kleine boefjes zo te horen! Veel plezier zaterdag! Hug, Soraya x

Heidie zei

wat een schatjes zeg. En heel veel plezier zaterdag. Maar dat zal vast en zeker wel lukken.

liefs Heidie

jolan zei

ohhh wat een ondeugjes.... Lol.
tot morgen XXX Jolan

nora zei

Ohhhhhhhh wat een schatjes zeg !!maar ik ken het wel wij hadden 3 jaar geleden een nestje met 5 jongen is zo aandoenelijk dat we er 3 zelf hebben gehouden.Fijn weekend ,groetjes Nora

loes de groot zei

ooooo
wat een lievie's