zondag 12 juli 2009

Kaartjes

Gisteren was marjan nog even bij P&P geweest voor wat tape te halen, (echt waar alleen tape) vroeg Truike of ik nog wat in te leveren had, en ik had gelukkig wat mee genomen, Truike was er blij mee. Vandaag hebben we van een andere lijn nog wat kaartjes gemaakt voor de volgende CO. Dus helaas die kunnen we niet laten zien.




Dit zijn kaartjes die we 2 weken geleden hebben gemaakt. Meestal als we bezig zijn maken we verschillende soorten op 1 dag. Dan hebben we voorraad als je onverwacht iemand een kaartje wilt sturen.



Deze kaart is gemaakt van Little Yellow Bicyle, traveller
Dat is zo'n mooi papier je kan hier allerlei kanten mee op. Te gebruiken voor dames en heren.



Dit is kaartje hierboven en onder is gemaakt van Luxe design paper, serie Ecology
Het is gemaakt voor iemand om ze te bedanken voor alle jaren goed service.



Allebie de kaartjes zijn een envelop-model. Zoals je ziet valt ieder kaartje anders uit door verschillend papier gebruik.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


2 opmerkingen:

*~SCRAP-GEK~* zei

Hoi Marjan en Ella, gave kaarten hebben jullie gemaakt joh! Ik ben nu ook bezig met het LYB papier...gaaf papier is dat he? Ik ben er mijn Parijs album van aan het maken! :-) En alleen maar tape gekocht...wauw...goed hoor! ;-) Tot gauw! groetjes Marije.

nora zei

Hoi Ella en Marjan,Jullie kaartjes zien er weer super uit.En dat jullie alleen met tape thuis kunnen komen knap hoor maar dat kan ik dus niet.haha groetjes Nora