zondag 5 april 2009

Winters LO

Dit weekend hebben we niets gemaakt, we hebben Truike geholpen in haar vernieuwde winkel P&P. Het was superrrrr druk, en erg gezellig om al die mensen te zien genieten van prachtige winkel. We hebben zelf ook leuke dingen gekocht, dus voorlopig weer genoeg om te freubelen.


Dit zijn foto's van de eerste sneeuw van deze winter. De foto's zijn gemaakt aan het eind van een zondagmiddag in December. Het is gemaakt in de omgeving van ons dorp. De lo is gemaakt van restjes winterpapier.


Deze lo lag al een paar weken op de plank, en moest alleen nog geplaatst worden.
Vanaf volgende week hopen we weer nieuw werk te kunnen laten zien.

Bedankt voor het kijken op ons blog, en groetjes de twins.

6 opmerkingen:

jolan zei

ik hoorde al dat het zo druk was geweest vandaag. Kan ik dan niet 1 dagje vrij zijn (lol) fijn dat jullie konden bijspringen ik zie jullie morgen gezellig

**SCRAP-GEK** zei

hoi meiden, ik vond het gisteren echt super gezellig om jullie te zien joh! :-) ik ga jullie blog meteen bij mijn favorieten zetten hoor...anders ben ik elke keer de link kwijt! :-) en het is hier veeeeel te gezellig! :-)

tot blogs! groetjes Marije.

Kim zei

Erg leuk weer....
Leuk gedaan en misschien tot snel!
xxx

nora zei

Hoi Twins,Hoorde dat jullie ook druk waren geweest in Doorn.mooie LO hebben jullie gemaakt.Gaan julllie woensdag ook naar Doorn?Groetjes Nora

Hanneke zei

Hey lieve twins,

Oh.... dus jullie konden nog echt komen helpen gisteren ook?? Dan was het weer mega druk dus!! Maar wel super, helemaal voor Trui, toch?!
Ik vond het egzellig afgelopen zaterdag, tot gauw!!

xoxo

Oh ja, jullie spread is natuurlijk erg mooi, heerlijke winterse kleuren, maar geef mij nu maar de zomer hoor, LOL!!

Paulien van den Bosch zei

Wat een mooie pagina's zeg!!!!!

Ik vond het leuk om jullie weer effies te zien, en jullie zus natuurlijk!!!!