maandag 13 april 2009

Paaskaarten 2009

Hallo, hopelijk hebben jullie allemaal een fijne paasdagen gehad, gezellig met family samen zijn of lekker freubelen. Wij hebben vandaag lekker de hele dag zitten freubelen en we zijn zeer produktief geweest. We hebben eerst 2 kaarten gemaakt die in de loop van de week op het blog zullen komen, omdat ze eerst nog verstuurd moeten worden.
Hier zie je een paar van de paaskaarten die we gemaakt hadden.


Deze kaart is gemaakt shortcuts en de papierlijn is van Doubletake.


Deze is gemaakt met Bo Bunny papier de Abbey lijn.

Die papierlijn is geweldig. Afgelopen vrijdag zijn we bij P&P geweest voor een workshop met deze papierlijn. We hebben een geweldig boek gemaakt. Het is bijna af, de foto's moeten er nog in maar die moeten eerst geprint worden. Dus hopelijk lukt dat voor het volgende weekend zodat we het dan kunnen plaatsen. De workshop was superrrrr en de groep was gezellig.


Deze kaart is gemaakt ook gemaakt met Doubletake. Deze papierlijn hadden we onlangs meegenomen toen we een dagje in Den Helder bij Simpel Scrappen waren.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

3 opmerkingen:

Paulien van den Bosch zei

ohhhhh,
wat zijn ze weer schattig!!!!
Ben benieuwd naar de andere kaartjes!!!!
Maar deze zijn wel heel erg leuk hoor.

nora zei

Hoi Twins,Leuke kaarten hebben jullie gemaakt.Groetjes Nora

HilsAngels zei

Hoi Twins,

Bedankt voor jullie lieve berichtje op ons blog. Ik heb gelijk even gekeken bij jullie creaties en moet je zeggen in een woord WAUW!!! Helemaal leuk!!!! Zowel jullie kaartjes als LO!
Groetjes
Angela