zaterdag 18 april 2015

avondje freubelen


Gisteren even een avondje freubelen met een vriendin. Eerst te veel zitten kletsen zodat het al 9 uur was voordat we eindelijk eens begonnen. Maar toch nog ieder 2 kaartjes gemaakt.


het eerste kaartje is van Marjan, een idee van pinterest, nu maar eens uitproberen.
Het papier is van SU de irresistibly yours specialty series. Super gaaf papier wat je nadat je het bewerkt met verschillende kleuren inkt een gaaf dessin wordt.  Na het bewerken met inkt even het overtollige inkt van het papier wrijven. Want het papier  ( voor diegene die het niet kennen ) is bewerkt met glimmend dessins waar geen inkt op houdt. En daardoor krijg je dit mooie patroon zichtbaar.
De kleuren die hier gebruikt zijn, zijn : coastal cabana, pool party en bermuda bay
De stempel is Crazy about You van SU. Het woord `you ` is gestanst met een stans van Simon Says Stamps, die past precies bij de woorden van de stempel crazy about you.  De bloem van de stempel is in 3d geplakt.


De tweede kaart is gemaakt door Ella. ook na een idee van pinterest.  Ook zij heeft gebruik gemaakt van hetzelfde papier en bewerkt met de kleur : strawberry slush. De stempel is Sheltering Tree. verder heeft zij gebruik gemaakt van de kleuren: pretty in pink, pear pizzaz, always artichoke en early espresso.

Verder hebben we vast het kaartje voor "You can create it" voor de maand april al gemaakt maar daar moeten jullie nog even op wachten tot 1 mei.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


1 opmerking:

Marjan K├╝ppers zei

Erg mooi, dames! Fijn dat jullie ook zo goed geslaagd zijn op de beurs.