maandag 14 juli 2014

doosjes en kaarten met different color stamps


Zo we hebben even niets van ons laten horen, maar dat kwam omdat de computer kapot was. De laatste maanden hebben we niet veel achter de computer gezeten, maar er was iets goed mis met de harde schijf. Daarom hebben we hem naar de reparateur gebracht en gelukkig is alles behouden gebleven, we waren eigenlijk net op tijd.

Afgelopen weekend hebben we eindelijk weer eens met de vriendinnen groep gefreubeld. Wij hadden voor iedereen een leuk doosje gemaakt. Het papier is een oude lijn uit de voorraad, weet helaas niet meer welke lijn het is. De stans en stempel van de grote bloem  is van SU flower shop en de petite petals is een stempel en stans van de kleine bloem . De stans voor de blaadjes is van Martha Stewart. De label is van SU namelijk modern label en window label stans. Tekst stempel is van Tiny Sentiments.


Omdat we de laatste weken niets hebben kunnen laten zien krijg jullie nu nog een paar kaarten die inmiddels al bij de persoon bezorgd is.


Dit kaartje is voor een collega die even een steuntje in de rug kon gebruiken. De cardstock is van Su namelijk Marine Mist en Midnight Muse met bijhorende inkt en de basis van de kaart is Very Vanilla cardstock. Stempel van de bloem is van Different Colors.


Onlangs was er ook nog iemand jarig.  Cardstock is van Su  Crumb Cake, Cherry Cobler en Naturels white.
De stempel van de kersen en de achtergrond is van Different Colors.


  Hij is ingekleurd met inkt en afgewerkt met een glitter oen van wenk of stella.


We hopen nu elke week weer wat te plaatsen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins. 

1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke doosjes hebben jullie gemaakt.
En ook de kaartjes zijn super leuk geworden!