maandag 17 februari 2014

su challenge


Dit weekend hebben we onze nieuwe stempels van Stampin up binnen gekregen. En natuurlijk zijn we daar mee aan de gang gegaan. We wilden graag mee doen aan een challenge en dat is SU-per challenges geworden.
De bovenste kaart is gemaakt door Marjan. De Hardwood achtergrond stempel is gestempeld met Pool Party op very vanilla cardstock.  De scalloped cirkel is  van Crumb Cake cardstock.  De cirkel is weer gestanst met een nestabillitie cirlce small met very vanilla cardstock.


De bloemen stempel is Peacefull petals, welke gestempeld is met Costal Cabana inkt, en de tekst en kleine tak bloementjes zijn gestempeld met Crumb Cake inkt. De bloemen zijn daarna bewerkt met een Wink of Stella brush clear. Deze laat een glinstereffect achter op het papier. Misschien niet helemaal goed te zien op de foto.

De tweede kaart is gemaakt door Ella.
Basis is crumbcake en very vanilla cardstock. Met inkt Crumb Cake zijn er bloemen gestempeld op de cardstock met Petal Parade stamp.  De onderste deel is bewerkt met een embossingmal Arrow embossingplate. De tag is gestanst met de Scallop Tag Topper punch, en de tekst daarop is gestempeld met Crumb Cake inkt uit de serie Bloomin Marvelous.


De kleine bloementjes zijn met 2 kleuren gestempeld namelijk Pool Party en Costal Cabana. De bloemen zijn van de serie Petit Petals stamp met daar een bijhoorden punch.  Het vlindertje is ook van Bloomin Marvelous.Dit is de challenge waar we aan mee hebben gedaan. We vonden het een mooie kleurencombi.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

5 opmerkingen:

Je@net zei

Prachtige kaarten.
Succes met de challenge!

Marjan K├╝ppers zei

Mooie en subtiele kaarten!! De kleurstelling vind ik prachtig!

marga zei

Prachtig meiden.

Gonny van der Ruijt zei

Jullie hebben niet alleen prachtige kaarten gemaakt maar ze ook nog eens heel mooi gefotografeerd. Knap gedaan.
Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

Yvonne zei

Schitterende kaarten! Gezellig dat jullie meedoen met de SU-per Challenge. Groeten, Yvonne