zondag 8 december 2013

Fotoshoot

  Afgelopen zomer hebben wij met onze broer en zus een fotoshoot gehad. Dit ter ere van onze 50 jarig huwelijksfeest van onze ouders van 24 oktober jl.
Het was prachtig weer, beetje te warm, maar heerlijk zonnig. Anneke Troost van "Stijl fotografie" heeft de fotoshoot verzorgd.
De foto's zijn genomen bij de oude steenfabriek "de Bosscherwaarden".


Voor onze ouders hebben we daar een prachtig boek van gemaakt en nu moest er natuurlijk nog een voor ons zelf gemaakt worden.
Het boek is gemaakt na een voorbeeld van Katy Orta, super mooie albums maakt zij. En deze hebben we onlangs met 5 andere scrapvriendinnen gemaakt. Ieder met zijn eigen papier. Grappig om te zien hoe elk boek dan anders wordt door het gebruikte dessinpapier.


Het papier wat wij gebruikt hebben is van Carta Bella, en dan hebben we alleen het zwart/ecru dessins gebruikt, het cardstock is van Stampin up.


De bloemen die we hierbij gebruikt hebben zijn gestempeld met stempels van SU en bewerkt met embossingpoeder in verschillende tinten. Daarna uitgeponst met een pons. Heerlijk als stempel en pons op elkaar afgestemd zijn.


Wij zelf zijn zeer trots op het resultaat. Wat we jullie nu laten zien is een kleine impressie van het boek, want het hele boek zou teveel foto's geven om hier te plaatsen.


Weer een kruisje op onze "to do" lijst, de kerstkaarten zijn ook al geschreven. Het volgende project is het album die we voor de vakantiefoto's gemaakt afmaken dmv de foto's erin te verwerken. Dus eerst deze uitzoeken en dan kunnen ze erin. Want het boek is al maanden klaar. Misschien een klusje voor de dagen rond kerst en oud en nieuw.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

4 opmerkingen:

Carla D zei

Mooi album hoor. En mooie zomerse foto's!

Je@net zei

Prachtige foto's en wat een schitterend album!

De Stempelolifant zei

Ziet er super uit zo met de foto's erin!!

M@rjan zei

Mooi hoor, erg leuk om zo'n boek in elkaar te zetten en de foto's zijn super geslaagd!