zondag 3 maart 2013

SU-per challenge: '"uitdaging #1 "


De onafhankelijk Nederlands challengeblog van Stampin Up is onlangs van start gegaan.
Aangezien wij sinds kort ook leuke stempels enz van SU hebben zijn wij het blog gaan volgen en hebben we besloten om eens mee te doen. Maar je mag ook mee doen als je geen producten van Stampin Up hebt.
Het thema van deze keer is: Welkom in de breedste zin van het woord.De eerste kaart: hierbij verwelkomen we de lente. Het kan niet snel genoeg gebeuren wat er moet weer kleur in het leven komen. Heerlijk de zon en alles weer in bloei.
Vandaar deze kaart en die is gemaakt met een oudere lijn van MMY. Verder is er gebruik gemaakt van stempel : "Field Flowsers" en inkt van SU, spellbinders nestabilitie en letterstickers van Authentique.
De bloem is mbv stamping magic en 2 kleuren gemaakt. ( ideaal om het precies op elkaar gestempeld te krijgen)


De tweede kaart is gemaakt met papier van ook een oudere lijn van MMY. Verder is er gebruik gemaakt van SU-stempel "Mixed bunch" en inkt, een scalloped die en cirkel van spellbinders nestabilitie.
De stempel is gezet met SU inkt en daarover heen gelijk clear embossingpoeder.
Deze kaart verwelkomt iemand in zijn/haar nieuwe huis.


Vandaag weer heerlijk aan de gang geweest met de nieuwe spulletjes van SU wat we gisteren gekregen hebben. Ook hebben we super leuk nieuw papier ed gekocht bij onze favoriete winkel P&P. Onze verjaardagskalender is nu af. We laten jullie het in de komende week wel zien wat het geworden is. Alleen nog de namen invullen, maar dat gebeurt pas als we het gefotografeerd hebben.

Nu maar hopen dat het weer deze week zo mooi gaat worden als men voorspeld hebben, want dan kunnen we eindelijk een beetje van de lente gaan genieten.

Bedankt voor het kijken op ons blog. groetjes de twins

5 opmerkingen:

Gonny van der Ruijt zei

Wat een prachtige kaarten, vooral de roze ben ik helemaal weg van.Heel sfeervol gefotografeerd ook. Laat de lente maar komen. Leuk dat je meedoet aan de SU-per challenge. Groetjes,
Gonny

Erna Logtenberg zei

Wat een leuke kaarten hebben jullie gemaakt!! SU-per leuk dat jullie meedoen met de challenge!! groetjes, Erna

M@rjan zei

Heel mooie kaartjes, dames, succes!

Yvonne zei

Mooie kaarten meiden, bedankt voor het meedoen met de SU-per challenge. Groetjes, Yvonne

Je@net zei

Wauw, wat een mooie kaarten hebben jullie weer gemaakt.
Fijne dag en geniet van het mooie weer!