zondag 2 mei 2010

Winterse Lo.

Aangezien het vandaag zo slecht weer was en we het werk voor de komende Cards only klaar hadden, konden we iets voor ons zelf maken. We hadden nog mooi winter papier en foto's klaar liggen om iets mee te doen. We hebben er 2 Lo's mee gemaakt, waarvan we er 1 laten zien vandaag, de andere houden jullie te goed. Het papier is van Webster, Robins Nest van 1 jaar terug. De sketch die we hebben gebruikt is gemaakt door Antoinette .

Aankomende vrijdag en zaterdag is er bij Paper & Pictures weer het Magnolia-event. We hebben de projecten gezien en ze zijn super!!!!! Een van de projectjes hebben we vandaag gemaakt, om te kijken hoe het in elkaar zit en hoe je qua tijd uitkomt. Het was heel leuk om te doen. Als je door het zien van deze collage denkt dat wil ik ook, geef je dan snel op, er zijn nog wat plaatsen beschikbaar.

We hopen dat het weer snel zal opklaren, want dan krijgen we weer zin om met vrolijke kleuren te gaan scrappen.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.
PS we hopen je volgende week bij het Magnolia-event te zien.

5 opmerkingen:

Antoinette zei

Mooie layout hoor! Vind jullie nieuwe blog uiterlijk ook lekker vrolijk!
Zal zo de kleuren voor het poppetje even opzoeken hoor!

Kelly zei

Mooie layout!! Erg leuk papier gebruikt!
En wat heeft jullie blog een nieuw fris jasje gekregen! Leuk!

Groetjes Kelly

Renata zei

Dat ziet er weer goed uit! Helaas gaat het niet lukken naar het event te komen. Wel kom ik woensdag even in de winkel omdat ik geen leuk papier meer heb ;)
Misschien tot woensdag!
Groetjes, Renata.

Heidie zei

wat ziet jullie blog er lekker vrolijk uit. En de lo is weer super. Ik zie jullie zaterdag. Heb er al helemaal zin in en na die sneak peak nog meer.

liefs Heidie

loes de groot zei

mooie lo.....

en jullie blog ziet er weer super uit : )