zondag 28 maart 2010

LO gebroken pols

Eindelijk na 4 weken uit het gips, maar er moet natuurlijk wel iets van gemaakt worden van die arm in het gips. Dus hebben we een LO gemaakt en omdat het gips paars was, dachten we aan Bo Bunny Jazmyne. In het envelop van Maya Road zit de journaling.


De bloemen zijn van Prima marketing, en bladeren van Bazzill basics paper.
Bij Paper & Pictures zijn daar meerdere kleuren bloemen en bladeren van te koop. Er zitten er wel 100 stuks in.
Ook is er Crystal gebruikt van Magnolia, daar kan je mooie stukjes vanaf halen en bij je projecten gebruiken (het is er in minstens 6 kleuren te verkrijgen)Afgelopen zaterdag hebben we bij Paper & Pictures een leuke workshop gevolgd. We werden in 2 groepen gedeeld, de ene ging naar de Patisserie Hartog en de andere bleven in de winkel om een heel leuk tasje met daarin een paasboekje te maken.Het boekje is gemaakt van Jilly Bean Soup serie Egg Drop Soup. Dit is erg leuk paaspapier.Jolanda, Monique en Kim hebben het ontwerp gemaakt.Onze groep ging 's middags naar de patisserie en hebben in anderhalf uur tijd een leuk chocolade-ei ingepakt en versierd. Er zitten heel veel eitjes in verwerkt.Je mocht alles zelf uitkiezen van kleur tot smaak van de eitjes.De paarse versie is van Ella, en de roze versie van Marjan. Die gaan we kado doen aan iemand die speciaal is voor ons. Toen alles af was ging het ei in een mooie kadodoos.Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

8 opmerkingen:

Heidie zei

wat een leuke lo. Leuk om jullie gisteren weer even gezien te hebben en nogmaals bedankt voor de afdrukjes. Jullie eieren zijn ook erg mooi. En nu al foto's in het boekje. Die foto's moet ik nog maken. Mijn ei staat al wel op mijn blog.

liefs Heidie

marga zei

Woooh, ziet er mooi uit meiden!!!!
Een geslaagde workshop zo te zien.

Kelly zei

Zowel de LO, het tasje, het boekje en de eieren zijn heel erg leuk geworden! Jullie zijn weer lekker bezig geweest het weekend!

Groetjes Kelly

loes de groot zei

alles ziet er super uit...
en fijn voor je dat de arm weer gipsvrij is : )

Peet zei

het ziet er allemaal super uit meiden!!!

Jolanda Cuper zei

Hallo Twins,
Op mijn blog staat een award voor jullie omdat ik al vaker dan 1x een leuke gezellige workshop bij P&P met jullie gevolgd heb.
Vrolijk pasen Jolanda.

Jeanet zei

Hihihi je moet er wel een herinnering aan over houden he met dat gips !! Leuke LO gemaakt hoor !
En dat tasje is ook weer schattig...woww gaaf dat ei zeg...jammie die paaseitjes !
Fijne paasdagen meiden !

Lea zei

Die eieren zien er wel heel smakelijk uit!
Fijne paasdagen nog, zie ik jullie ook vrijdagavond?
groetjes Lea